Jump to content
BulForum.com

Продавам лети джанти 4х98 и зимни гуми 195х60

Recommended Posts

Продавам 4 бр Mille (1000) Miglia 15" 4x98, със забележки по едната - има драскотини от търкане в бордюрите, затова и цената е такава - 250лв твърдо

dsc00034km8.th.jpg

в момента са обути със зимни гуми BFGoodrich 195x60 с 5мм грайфер, без никакви жабки, лепения и т.н. - цена 120лв твърдо

при покупка на джантите заедно с гумите 350лв

още снимки на джантите и гумите следобяд

И акварел мога да ти направя ама знам че такива като теб купуват в 1% от случаите и то след още 1 милион въпроси и кандърми. На който му трябват ще ги види на живо и ще ги вземе. А на теб като ти покажа снимки ще кажеш ама те и на живо ли изглеждат така или не съвсем, ама те не се виждат изцяло отвътре, ама нещо са мръсни я ги избърши и ги снимай пак. В моите теми не искам изобщо да пишеш.

И акварел мога да ти направя ама знам че такива като теб купуват в 1% от случаите и то след още 1 милион въпроси и кандърми. На който му трябват ще ги види на живо и ще ги вземе. А на теб като ти покажа снимки ще кажеш ама те и на живо ли изглеждат така или не съвсем, ама те не се виждат изцяло отвътре, ама нещо са мръсни я ги избърши и ги снимай пак. В моите теми не искам изобщо да пишеш.

То баба Ванга има голям заместник бе..... :rolleyes: Много добре гадаеш....,боб ли хвърляш?

А сега по същество.Не бих се разкарвал до вас и тогава да разбера,че не ми вършат работа.

Относно това в кои теми да пиша,ще ми кажеш като си направиш твой Форум.

...остана да си ги продаваш със здраве.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...