brandisliano Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Продавам лебедка Prime Tech 12000lb(около 5444кг) теглителна мощ, 12v, 2 дистанциоинни(с и без кабел), водач за въжето, инструкция за експлоатация.С изключение на това, че няма кутия и два от четирите фиксиращи болтове липсват, машинката е практически нова(а и аз за такава съм я купил). Купена от Англия и предназначена за моята скромна Фронтерка, но след като разбрах колко промени трябва да правя за да я монтирам се отказах. Така, че ако някои се интересува да заповяда......Повече инфо на 0888620723, лебедката се намира в Пловдив.ЦЕНА 800 лв. Тук има малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Може да се изтълкува като оф-топик, но един съвет от мен: във офроад форума имаш много по-реален шанс да я продадеш. Пробвай там: www.offroad-bulgaria.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandisliano Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Може да се изтълкува като оф-топик, но един съвет от мен: във офроад форума имаш много по-реален шанс да я продадеш. Пробвай там: www.offroad-bulgaria.com Благодаря за информацията, сайта който ми мрепоръчваш го знам, но все още съм много "зелен" за да ми разрещат да пускам теми в купувам/продавам. Така, че междувременно съм пуснал и темичка тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.