marty979 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Телефона ми е подарък от познат който работи в Англия. Причината за продаване е, че не ми трябва втори смарт телефон. Комплекта включва: USB кабел през който го зареждам SD карта 1гб Kingston Чисто ново калъфче за колан ,което никога не е ползвано 1бр Стилус 2бр Дискове-1бр с Windows Mobile 1бр с Mio Maps 1бр Хендсфрии Кутията и документацията. Зарядно няма защото е забравил да го донесе.Зарежда се през USB порта за около 40 мин. Батерията кара по 1 ден ден с постоянно бъзикане и по 2 само с говорене. Лично аз мисля че новият собственик е добре да го преинсталира, защото имаше една камара излишни програми. Големи следи от ползване няма, дисплея е без една драскотина. Цената която му търся е точно 250лв. забравих да добавя че има и много стабилна стойка за предно стъкло за автомобил. Бартери не ме интересуват. Можете да проверите по колко вървят втора ръка. Телефона ми е 0885305518-Мартин Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 Поолял съм се с цената.Нова цена 250 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Поолял съм се с цената.Нова цена 250 лв Нова цена 230лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 Искам да добавя че, приемам бартер за друг смарт телефон поддържащ win mobile и задължително с wi-fi.Доплащане от мен или от вас според телефона.Gps не ми трябва, имам си външен.За този съм поръчал чисто нова батерия която ще дам с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.