Jump to content
BulForum.com

Продавам 3 евтини гсм-а и една щека за билярд

Recommended Posts

Обявата е пускам от името на приятел защото той няма комп.

Моторола V177 цена 20лв. Замина

Нокиа 1110и цена 15лв. Замина

Нокиа 6610и 30лв. предпазното стъкълце на дисплея е паднало и има също нужда от нов панел.

снимка 1

снимка 2

снимка 3

Щека за билярд цена 90лв.От фибер стъкло внос от САЩ.

снимка 1

снимка 2

снимка 3

Обявата важи за Пловдив и София.При покупка най-добре е да дойдете на място и да видите за какво става въпрос! :smile: За връзка скайп:Jumper_90 [email protected] или ЛС! тел само в краен случай ако не успеете да ме намерите на останалите посочени адреси. 0899217546 - Руси

90лв за тая щека :blink: кажи че се бъзикаш....

в америка са по 14 до 24$ поръчвал съм същите.... тука на руски е 110лв нова ...... :lol:

давам 40лв , повече просто не си заслужава

пс : тия от америка който са над 20$ са с подарък калъфче ;)

нз аз не ги разбирам!собственика на щеката ми е казал тази цена и аз съм е написал..

тази щека е ползвана точно 3 пъти.. може да се каже,че е нова..тук на руски щом е 110лв. значи 90 лв си е нормална цена..това,че ти искаш да е вземеш мега тънко е друг въпрос.

Ще го питам дали ще падне от цената и утре ще ти пиша лично съобщение

нз аз не ги разбирам!собственика на щеката ми е казал тази цена и аз съм е написал..

тази щека е ползвана точно 3 пъти.. може да се каже,че е нова..тук на руски щом е 110лв. значи 90 лв си е нормална цена..това,че ти искаш да е вземеш мега тънко е друг въпрос.

Ще го питам дали ще падне от цената и утре ще ти пиша лично съобщение

искам да я взема да , но не горя от желание , може и да не повярваш обаче ако не успея да я взема ще заспивам ридаейки поне седмица..... просто си давам офертата понеже както ти казах съм си поръчвал такива за клуба и тая цена е :wacko:

успех все пак с продажбата ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...