Jump to content
BulForum.com

Продават се нови маратонки NIKE

Recommended Posts

ПРОДАДЕНИ

Маратонките са чисто нови,тази вечер ми ги донесоха,но на мен не ми станаха,44-ти номер са,мислех,че ще ми станат без да ги пробвам,но уви.Походих с тях 1ч. вкъщи,на вън не са стъпвали.

Пускам ги в продажба,маратонките са от естествена черна кожа,не мога да гарантирам колко са оригинални и какво производство са.но изглеждат много добри .

Цена 70лв,с лек коментар.0889265990 Пловдив

010136148-big.jpg

010136151-big.jpg

ПРОДАДЕНИ!!

не става,цената е твърдо 65лв.

divanov,поръчани са по интернет,кутията е чисто бяла,няма никакви емблеми,надписи или други етикети по нея.

На етикета вътре в маратонките има номерацията на различните стандарти и Made in Germany,което силно ме съмнява да са правени в германия.

Тази вечер се разходих по спортните магазини,модела го има в сива,бяла и жълта запетайка и всичко е абсолютно същото като на тези в магазина-подметка,кожа,връзки ......с тази разлика,че в магазините най евтината цена,която намерих беше 129лв. с някакво незнам си колко процентно намаление.

Ако някой мисли,че си заслужава да даде още 60лв за кутия на която пише NIKE нека иде в магазините да си я купи.Аз продавам маратонките,не кутията им.

П.П Началото на февруари братовчедчето има РД,ако никой не ги купи до тогава ще си има подарък нови маратонки NIKE. :D

Поздрави на всички!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...