mrdds Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 ПРОДАДЕНИ Маратонките са чисто нови,тази вечер ми ги донесоха,но на мен не ми станаха,44-ти номер са,мислех,че ще ми станат без да ги пробвам,но уви.Походих с тях 1ч. вкъщи,на вън не са стъпвали. Пускам ги в продажба,маратонките са от естествена черна кожа,не мога да гарантирам колко са оригинални и какво производство са.но изглеждат много добри . Цена 70лв,с лек коментар.0889265990 Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 65лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
shashashaka Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 35евро ли?....става,идвай ги мери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shashashaka Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 аиде 40 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 аиде 40 лв ааайде за тебе специално ти намерих за 40лв магазин ,от където да си ги купиш http://www.sportdepot.bg/products/sportswe...jednevno-nosene Работи и в неделя дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Пусни снимка на кутията или на етикета да се види като тези оригиналните ли са или пунтаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_87 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 50? идвам ако сами по мярка ги купувам! ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 ПРОДАДЕНИ!! не става,цената е твърдо 65лв. divanov,поръчани са по интернет,кутията е чисто бяла,няма никакви емблеми,надписи или други етикети по нея. На етикета вътре в маратонките има номерацията на различните стандарти и Made in Germany,което силно ме съмнява да са правени в германия. Тази вечер се разходих по спортните магазини,модела го има в сива,бяла и жълта запетайка и всичко е абсолютно същото като на тези в магазина-подметка,кожа,връзки ......с тази разлика,че в магазините най евтината цена,която намерих беше 129лв. с някакво незнам си колко процентно намаление. Ако някой мисли,че си заслужава да даде още 60лв за кутия на която пише NIKE нека иде в магазините да си я купи.Аз продавам маратонките,не кутията им. П.П Началото на февруари братовчедчето има РД,ако никой не ги купи до тогава ще си има подарък нови маратонки NIKE. Поздрави на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.