plamen032 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Заменям нокия е51 за СОНИ ЕРИКСОН Модела точно няма значение . Държа да има поне 2мп камера и блутоот. Естествено колкото е по нов модела по добре. Приемам бартери с доплащане както от мен така и от вас. Просто телефона трябва да ми допадне. Нокията е на около 6месеца в компллект с карта 512мб, дата кабел и зарядно с металния панел е БЕЗ ДРАСКОТИНА Моля да не ми пращата предложения за друга марка... Скайп plamen_032 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Заменям нокия е51 за СОНИ ЕРИКСОН Модела точно няма значение . Държа да има поне 2мп камера и блутоот. Естествено колкото е по нов модела по добре. Приемам бартери с доплащане както от мен така и от вас. Просто телефона трябва да ми допадне.Нокията е на около 6месеца в компллект с карта 512мб, дата кабел и зарядно с металния панел е БЕЗ ДРАСКОТИНА Моля да не ми пращата предложения за друга марка... Скайп plamen_032 И все пак колко пари й търсиш....или продажба - в никакъв случай?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 230лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.