mr_fuckinggood Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 nqma zna4enie kakvi sa da rabotqt..trqbvat ,mi 4-5 broiki kakto i da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Алкател 311 ,работещ ,със зарядно , 10 лева? Имам още моторола толкабалт и една моторола T720i,със зарядни,работещи, пак на 10 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Един съмсунг от мен Т- нещо си не помня ко беше Т-100 ли как се води нзм щото не го ползвам. Цветен е има 40мб памет работи добре просто имам по хубав и отдавна не го ползвам. Давам го с 2 зарядни даже, тъй като не ми трябват. Няма слот за памет има диктофон и разни такижа екстри с изкючение на камера разбира се.... Тела е супер и върши работа. Цената е 10лв понеже събира прах в нас! Ако си заинтересуван мога да ти пратя и снимки... За контакт ме търси в Скайп Stati_Angelov Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 И от мн един Алкател 311 ,работещ ,със зарядно , 10 лева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_fuckinggood Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 stati koga moga da go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 stati koga moga da go vzema Извинявам се понеже днеска се сетих че имам и хендсфрее ли е слушалки ли са така и нзм понеже не съм ги ползвал та +2лв = 12лв комплета понеже ще ми е жал да ми останат само слушалките. Извинявам се предварително. Цената от 10лв остава само и единствено на Постера на темата, която е с хендсфрее-то ли каквото си е там. Тъй като имам и др запитвания на ЛС. Благодаря ви за разбирането Best Regards, Stati Angelov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.