lindeman_ Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 изисквания: cpu - AMD Athlon (64) от 1800 нагоре vga - ATI Radeon /9200 или 9600/ hdd - seagate или maxtor 20, 40, 80 .. без значение Mainboard - Gigabyte /GA-X48-DQ6, GA-945GCMX-S2, GA-965P-DS4; .. / ram - 256 захранване - все ми е тая cd-rom - да работи usb - задължително кутия - предпочитам да е права .. та ако ви се намира нещо сходно на гореизложеното можем да преговаряме но не давам повече от 100 лева имайки в предвид, че компонентите са на повече от 5 години чакам офертички Link to comment Share on other sites More sharing options...
para Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Ориентирай се първо в компонентите, доколко са съвместими един с друг. Процесора, който си дал - би могъл за бъде с.754 или с.939 VGA - Дал си модели на AGP слот, като болшинството дъна на тези сокети са с PCI-E слот. Дъната, посочени от теб - не са съвместими с посочените процесори и са на 775 сокет на Intel, да не говорим, че първтото - GA-X48-DQ6 е върхов модел на няма и 1 година и струва 400+ лв. Изказването пък "захранване - все ми е тая" и посочената цена - няма да коментирам. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 изисквания:Mainboard - Gigabyte /GA-X48-DQ6, GA-945GCMX-S2, GA-965P-DS4; .. / ...имайки в предвид, че компонентите са на повече от 5 години второто и третото са на 2-3 години, първото както ти казаха струва 400+ и е съвсем скорошно... откъде ги изрови точно пък тея модели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 за моделите на дъната .. google, което ми изкара най-напред ... а другите компоненти са съвместими. моя е с такива, 2003-та сам си го сглобявах, от тогава не е спирал да работи компютъра ще се ползва основно като пишеща машина и ще работи с 2-3 леки програмки , както и интернет .. мисля, че цената и компонентите отговарят на тези условия Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 за моделите на дъната .. google, което ми изкара най-напред ... а другите компоненти са съвместими. моя е с такива, 2003-та сам си го сглобявах, от тогава не е спирал да работи компютъра ще се ползва основно като пишеща машина и ще работи с 2-3 леки програмки , както и интернет .. мисля, че цената и компонентите отговарят на тези условия Спри че ставаш за смях,извинявай забравих си подписа Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Такъв до 100 тина лева и аз купувам, даже няколко. А за търсето в гугъл, гугъл все още не са пуснали и услугата конфигуратор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.