geronimo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Купувам АТХ кутия без захранване. Определящи са цената и външният вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Foxconn TLA-570B - цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Не се разбира каква търсиш - евтина с лош вид или скъпа с хубав Аз имам от първата. Сигурно сам се сещаш, че евтина с модерен вид, запазена и с ниска цена е малко невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 черна, красива, с предни юсб = 19 лв имам 2 бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Не се разбира каква търсиш - евтина с лош вид или скъпа с хубав Аз имам от първата. Сигурно сам се сещаш, че евтина с модерен вид, запазена и с ниска цена е малко невъзможно. Търся обикновенна, стандартна АТХ кутия без екстри. Но да не е надрана или седяла едно лято на двора. Да е максимум 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diyanski Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 10 Лв почти нова бяла с фолиото варху нея, внос от германия, махаш и фолиото и е като нова, вкарал сам 8, но при превоза на някои от фолиото им е надраскано., но са в отлично състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 десктоп от IBM NetVista черна,много запазена! цена :10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 10 Лв почти нова бяла с фолиото варху нея, внос от германия, махаш и фолиото и е като нова, вкарал сам 8, но при превоза на някои от фолиото им е надраскано., но са в отлично състояние Изпрати ми на ЛС тел. за връзка, заинтересува ме. Ако ми харесат мога да ги взема всичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
емо929 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 десктоп от IBM NetVista черна,много запазена! цена :10лв. xmas.gif може ли снимка на кутията, имам интерес! skype emo929 [email protected] Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.