Jump to content
BulForum.com

Продавам автоматична пералня

Recommended Posts

Пералнята работи безупречно!Опция половин пране,центруфуга 600/1200 оборота и стандартните програми!Продава се понеже приятелката ми се принесе да живее при мен и дойде в комплект с пералня....едната съответно е излишна!Цена 150 лева...при интерес ще кача снимки,но ако някой има мерак направо да идва да я гледа.Бонус "2 ръце" помощ до колата ви ;)

130 лева нова цена...пералнята работи безупречно! ;)

Здравей,

аз имам "лек" интерес към пералнята, ако можеш да ми дадеш точен модел и да ми изпратиш снимки на Stati_Angelov <-- Skype or [email protected]

Възможно ли е да ми кажеш дали е имала някакви проблеми преди (ремонтирана ли е и какво е ремонтиирано).

Best Regards,

Stati Angelov

Пералнята е купувана преди около 3 години от познат,който тогава каза че била почти нова!През тези 3 години не са извършвани никакви ремонти на уреда..работи си абсолютно безупречно.Снимка съм сложил в форума,а точен модел незнам как да видя....на нея пише Indesit Comfort 1200W.Който вземе машинката няма да съжалява...мисля,че на тази цена си е просто подарък! :rolleyes:

Купуваме ти я, остава да се разберем как и кога. Тел.: 0898 83 79 07, Владо. В четвъртък ще сме свободни с жена ми, може да пробваме да я мушнем в алфата. ;)

Купуваме ти я, остава да се разберем как и кога. Тел.: 0898 83 79 07, Владо. В четвъртък ще сме свободни с жена ми, може да пробваме да я мушнем в алфата. ;)

Ok в четвъртък,като се освободя от работа ще ти звънна да се уговорим...някъде след 15:30-16:00 предполагам... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...