Breez Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Пералнята работи безупречно!Опция половин пране,центруфуга 600/1200 оборота и стандартните програми!Продава се понеже приятелката ми се принесе да живее при мен и дойде в комплект с пералня....едната съответно е излишна!Цена 150 лева...при интерес ще кача снимки,но ако някой има мерак направо да идва да я гледа.Бонус "2 ръце" помощ до колата ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 Нова цена 140 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 130 лева нова цена...пералнята работи безупречно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 130 лева нова цена...пералнята работи безупречно! Здравей, аз имам "лек" интерес към пералнята, ако можеш да ми дадеш точен модел и да ми изпратиш снимки на Stati_Angelov <-- Skype or [email protected] Възможно ли е да ми кажеш дали е имала някакви проблеми преди (ремонтирана ли е и какво е ремонтиирано). Best Regards, Stati Angelov Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 телефон за връзка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Също се интересувам и питам - кога е купувана, колко време е ползвана, евентуално имала ли е ремонти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Пералнята е купувана преди около 3 години от познат,който тогава каза че била почти нова!През тези 3 години не са извършвани никакви ремонти на уреда..работи си абсолютно безупречно.Снимка съм сложил в форума,а точен модел незнам как да видя....на нея пише Indesit Comfort 1200W.Който вземе машинката няма да съжалява...мисля,че на тази цена си е просто подарък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Купуваме ти я, остава да се разберем как и кога. Тел.: 0898 83 79 07, Владо. В четвъртък ще сме свободни с жена ми, може да пробваме да я мушнем в алфата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Купуваме ти я, остава да се разберем как и кога. Тел.: 0898 83 79 07, Владо. В четвъртък ще сме свободни с жена ми, може да пробваме да я мушнем в алфата. Ok в четвъртък,като се освободя от работа ще ти звънна да се уговорим...някъде след 15:30-16:00 предполагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.