Jump to content
BulForum.com

Продавам TunnerUSB,GSM,Webcam

Recommended Posts

Ами и аз си поразтребих шкафовете и...

PINNACLE PCTV Hybrid Pro Stick 340E

Купуван е септември 2008 през Компютър+ има поне още 8 месеца гаранция ако не греша, че гаранционната не е покрай мен. Много компактен на линка е показана друга визия по-скоро е снимката от модела 320 но с друго дистанционно наподобяващо стика. Така и не успях да изпробвам HDTV възможностите му но в БГ само у шопия доколкото знам има таквиз екстри. Фирмения софт потдържа и timeshifting. Пълен комплект кутия дискове дистанционно, антена с магнитна стойка. Добро решение за хора пътуващи из Европата както и за тези който си стоят в къщи :)

ПРОДАДЕН!!!

Motorola KRZR K1 Blue +128MB microSD

Телефона е с добър външен вид - има малки драскотини не като да няма но нищо фрапиращо. Батерията държи 3-4 дни в зависимост от разговорите. Взех го преди време с проблемна камера но така и не успях да се справя поне с моите скромни (почти никакви) познания за gsm-и. Телефона е флашнат с Rodrigo Castrallion K1 No RSA MP9(monsterpack)!! (надявах се камерата да проработи но уви), включващ обновена версия на фърмуера, който смея да твърдя е много по бърз и стабилен от стария (точната версия трябва да проверя) и куп шукариики като теми рингтонове и т.н. Има т.н. Digital Player, с който да се радвате на мп3-ки. Пълен комплект - кутия, хендсфри, зарядно и 128 мемори карта.

Цена 70лв.

Toshiba Webcam

Имам я от година и половина,няма забележки работи прилично. Към нея имам само диск с драйвери.

Цена 20лв.

Чарколяците са в Пловдив, пращам по Еконт за сметка на куповача!

Обявата върви паралелно и в други форуми!

За контакти skype/icq/m@il

0885615783 Николай

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...