COP Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 1.CD/MP3 - CD-то е донесено от Англия. Свири безупречно, като ново е, още с лепенката на дисплея. Марката е Rock, има изход за усилвател. Снимки : най-долу в обявата Цена: 70 лв. -- 2. Спортен филтър - Много качествено изпълнение, в пъти по-добро от репликите на К&N, който заливат БГ пазара. С метална обвивка, стой много красиво като се сложи на колата. Снимки: най-долу в обявата Цена: 90 80 лв. -- 3. Турбо спирала (нова) . Това е нещо като вентилаторче, което се слага в трабата на въздушния филтър и така прекарва въздуха много по-бързо и подобрява работата му ( пише, че вдига 4 конски сили ) . Ето линк с цената му в ebay TУК. Снимки : най-долу в обявата Цена : 60 50 лв. -- 4. Тонколони JVC ( Нови ) Перфектно качество на звука, идеални за корите на вратите. Снимки: най-долу в обявата Цена : 30 лв. Пишете ми тук или на ПМ. Телефон за връзка : 088 3 365 007 skype : s.t.a.m.o.v - - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Не отваря снимките!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Като гледам ги е качил в дата ,а сайта www.data.bg в момента е затворен и ако имаш време и желание ги качи тука http://picbg.net/login.php или някой друг сайт ,че и аз съм мераклия на тези филтри и спирали ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 имам интерес към колонките, но ако може да ми пратиш няколко снимки и да ми дадеш малко информация за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Да сега виждам, че дата е затворена. Ето качих снимките в другия сайт, който даде колегата. По късно ще напиша и размери с диаметър на филтъра, спиралата и тонколоните, защото сега нямам ролетка, за да ги измеря. Ето снимките: - - - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Коледна пропоция: Цените на спортния филтър, спиралата и CD/MP3-то с по 10 лв надолу Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 CD-то е продадено. Останаха колонките, спиралата и филтъра. Филтъра е пробван на колата ми и е страхотен вади супер звук и се осеща, че колата работи по-добре с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 CD-то е продадено. Останаха колонките, спиралата и филтъра. Филтъра е пробван на колата ми и е страхотен вади супер звук и се осеща, че колата работи по-добре с него. А какъв е диаметъра на колонките?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.