mitzev.com Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Memory Stick 64MB или 128MB. Трябва ми за стар фотоапарат SONY. Ако е DUO, PRO или различно от Memory Stick, искам проба за 1 ден. Като тази тук. Купувам няколко бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Memory Stick 64MB или 128MB. Трябва ми за стар фотоапарат SONY. Ако е DUO, PRO или различно от Memory Stick, искам проба за 1 ден. Като тази тук. Купувам няколко бройки. имам май някъде тук няколко кажи няква цена дали да ги търся останаха ми от Sony to миналата седмица го продадох Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 Подновявам темата! Трябва ми спешно чиста Memory Stick карта, дълга както е на снимката, 128MB или по-малка. Давам до 5 лв. Моля за разбиране, искам да направя подарък на един познат за фотоапарата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.