tihichkoto Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Едно време заедно с терминаторите се продаваха и едни нинтендота. В момента търся такова. Ако на някой му е останало да прати едно ЛС. Изискването ми е да не е запоявано и разпоявано нищо по него, и да има вградени игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 5, 2008 Author Share Posted December 5, 2008 Също така да добавя, че търся и от онези антенки за безжична връзка, където се слагат на играта и на телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 много готина конзолак (поостаряла) но както и да е. Последно - Лятото на 2008 видях нови такива в подлеза на централна гара в Пловдив мисля че цената беше някъде около 15-18 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Сега на коледния пазар на панаира има отиди там Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Търсилсъм из панаира. Там вече почти няма конзоли. Чакам още предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 това което си посочил като снимка едва ли е оригинално 8 битово Нинтендо, по-скоро някое евтино менте, ЕТО как изглежда оригинала, аз имам едно такова захвърлено из кашоните с багаж, но нещо последния път не успях да го пусна (говоря за преди 10-на години) и затова не ти го предлагам...иначе имам 15-20 дискети с оригинални игри които също не знам дали ще тръгнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Знам, че това е копие на NES Famicom. Идеята е да намеря такова. Ако не ти е нужно, дай да измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Разбира се, че не ми е нужно, даже бях забравил, че го имам докато не прочетох темата ти Утре/днес ще задействам жената и ако успее да го открие ще ти пиша на лични... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 И на руския пазар бях днес. Само терминатори видях. Давайте още предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Офф Защо не си смъкнеш един нинтендо емулатор, и ако имаш джоистик или нещо подобно не го използваш, имам таъв емулатор и си играя с джоистика и имам около 2000 игри, ако искаш пиши по скайп (waren_bg) ще ти го пратя, около 500 мб е и страхотен начин за избиване на време и мозъчни клетки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Разбира се, че не ми е нужно, даже бях забравил, че го имам докато не прочетох темата ти Утре/днес ще задействам жената и ако успее да го открие ще ти пиша на лични... намерих го, но за съжаление не бачка, отворих го , позачистих гнездото където се слага дискетата и .... нищо, само празен екран, сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Имам емулатора, идеята е, че искам да направя нещо като миниатюрна конзола с джобен телевизор за екран. Затова търся да е с вградени игри, защото искам да извадя платките от пластмасата и ми трябва да заема колкото се може по-малко пространство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Още един Офф, Само ми е интересно как ще я захранваш, защото едно време като имах такава помня че се мушкаше в 220v ток и имах приятели дето са се мъчили да я правят на батерийки но така и не стана, драсни едно лс с какво смяташ да е захранваш мод-а ако иска да трие тия 2 та поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Вече приемам и други конзоли освен Nintendo. Единственото изискване е да имат вградени игри. Предлагайте каквото имате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Още един Офф, Само ми е интересно как ще я захранваш, защото едно време като имах такава помня че се мушкаше в 220v ток и имах приятели дето са се мъчили да я правят на батерийки но така и не стана, драсни едно лс с какво смяташ да е захранваш Работи с DC 9V, даже вътре в играта има стабилизатор на 5в, така че може да се подкара директно на 5. "Вградените" игри всъшност са на платка - вътре има още един слот - можеш да ръгнеш каква да е платка от дискета и да смениш вградените игри. Някъде имам такова работещо, но не мога да се сетя къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Ако го намериш свиркай. А вътре мисля, че няма допълнителен слот за дискета, защото съм имал такова преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Виж този модел и кажи дали е това което търсиш СНИМКА модела е family compyter sy-700 .Има 6 вградени игри и е точно както казва колегата-играта има два слота и на вътрешния който е в кутията е включена платката със вградените игри,когато вкараш касета във външния слот,автоматически той става работещ.Към играта както се вижда има и 2 джойстика/ първи и втори/ а също и пистолет за игрите със стрелби. Играта наистина работи на 9 волта,но адаптера изгоря още преди 10 и повече години и сега вътре съм запоил кабел който стърчи на вънка и за да се пусне трябва да се свърже към някакво подобно захранване.Пускам я тука в къщи преди малко и гледам че бачка Ако тази антика ти върши работа -изрови отнякъде едно читаво захранване за компютър с 20 пинов куплонг към дъното-марка и модел не ме интересуват 200 вата ще свършат работа и се обади да ти кажа къде да дойдеш да направим трампата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Намерих нинтендо, обаче RF изхода не е съвместим с моя телевизор неможа да хване правилно сигнала. Търсенето продължава, като продавам това нинтендо за 8 лева. Има само пистолет, един пад и е напълно изправно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.