Jump to content
BulForum.com

Търся 8-битово нинтендо от старите

Recommended Posts

Едно време заедно с терминаторите се продаваха и едни нинтендота. В момента търся такова. Ако на някой му е останало да прати едно ЛС. Изискването ми е да не е запоявано и разпоявано нищо по него, и да има вградени игри :)

dendy01.jpg

много готина конзолак (поостаряла) но както и да е.

Последно - Лятото на 2008 видях нови такива в подлеза на централна гара в Пловдив мисля че цената беше някъде около 15-18 лв.

Guest Rumbata

това което си посочил като снимка едва ли е оригинално 8 битово Нинтендо, по-скоро някое евтино менте, ЕТО как изглежда оригинала, аз имам едно такова захвърлено из кашоните с багаж, но нещо последния път не успях да го пусна (говоря за преди 10-на години) и затова не ти го предлагам...иначе имам 15-20 дискети с оригинални игри които също не знам дали ще тръгнат

Guest Rumbata

Разбира се, че не ми е нужно, даже бях забравил, че го имам докато не прочетох темата ти :) Утре/днес ще задействам жената и ако успее да го открие ще ти пиша на лични...

Офф

Защо не си смъкнеш един нинтендо емулатор, и ако имаш джоистик Game%20joypad%20PC2020_625.jpg или нещо подобно не го използваш, имам таъв емулатор и си играя с джоистика и имам около 2000 игри, ако искаш пиши по скайп (waren_bg) ще ти го пратя, около 500 мб е и страхотен начин за избиване на време и мозъчни клетки :lol:

Guest Rumbata
Разбира се, че не ми е нужно, даже бях забравил, че го имам докато не прочетох темата ти :) Утре/днес ще задействам жената и ако успее да го открие ще ти пиша на лични...

намерих го, но за съжаление не бачка, отворих го , позачистих гнездото където се слага дискетата и .... нищо, само празен екран, сори :(

Имам емулатора, идеята е, че искам да направя нещо като миниатюрна конзола с джобен телевизор за екран. Затова търся да е с вградени игри, защото искам да извадя платките от пластмасата и ми трябва да заема колкото се може по-малко пространство.

Още един Офф,

Само ми е интересно как ще я захранваш, защото едно време като имах такава

помня че се мушкаше в 220v ток и имах приятели дето са се мъчили да я правят на батерийки

но така и не стана, драсни едно лс с какво смяташ да е захранваш

мод-а ако иска да трие тия 2 та поста

Още един Офф,

Само ми е интересно как ще я захранваш, защото едно време като имах такава

помня че се мушкаше в 220v ток и имах приятели дето са се мъчили да я правят на батерийки

но така и не стана, драсни едно лс с какво смяташ да е захранваш

Работи с DC 9V, даже вътре в играта има стабилизатор на 5в, така че може да се подкара директно на 5.

"Вградените" игри всъшност са на платка - вътре има още един слот - можеш да ръгнеш каква да е платка от дискета и да смениш вградените игри.

Някъде имам такова работещо, но не мога да се сетя къде :bgrin:

Виж този модел и кажи дали е това което търсиш СНИМКА модела е family compyter sy-700 .Има 6 вградени игри и е точно както казва колегата-играта има два слота и на вътрешния който е в кутията е включена платката със вградените игри,когато вкараш касета във външния слот,автоматически той става работещ.Към играта както се вижда има и 2 джойстика/ първи и втори/ а също и пистолет за игрите със стрелби.

Играта наистина работи на 9 волта,но адаптера изгоря още преди 10 и повече години и сега вътре съм запоил кабел който стърчи на вънка и за да се пусне трябва да се свърже към някакво подобно захранване.Пускам я тука в къщи преди малко и гледам че бачка :P

Ако тази антика ти върши работа -изрови отнякъде едно читаво захранване за компютър с 20 пинов куплонг към дъното-марка и модел не ме интересуват 200 вата ще свършат работа и се обади да ти кажа къде да дойдеш да направим трампата :)

Намерих нинтендо, обаче RF изхода не е съвместим с моя телевизор неможа да хване правилно сигнала. Търсенето продължава, като продавам това нинтендо за 8 лева. Има само пистолет, един пад и е напълно изправно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...