mrdds Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Търся магнитен багажник за ски нещо подобно на този Преди ги продаваха в Метро за 50-тина лв.,но тази зима май ги няма. Ако някой си е купил и са му излишни да казва. Приемам също съвети къде в Пловдив се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxbow Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Търся магнитен багажник за скинещо подобно на този Преди ги продаваха в Метро за 50-тина лв.,но тази зима май ги няма. Ако някой си е купил и са му излишни да казва. Приемам също съвети къде в Пловдив се продават. Здрасти, имам подобен магнитн багажник освен гуменото захващане има и допълниелна заключалка ,която е с ключ.Ще му ислам 40лв. Ако имаш интерес сте го снимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 давай тел и да видим как ще стои на колата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxbow Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 телефона ми е 0895244663-Атанас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.