Azgaroth Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Продавам оригинална конзола (без чип, внос от Англия) Playstation 2 - Fat. Конзолата е без забележки. Предлагам я с два оригинални контролера черен и сив, 64MB Memory card, и следните игри: Guitar Hero 3 - Legends of Rock с Wireless контролер-китара (перфектно състояние, уникално тихи бутони) Tekken 5 - Перфектно състояние - пускана е не повече от 5-6 пъти. Platinum edition. Grand Theft Auto 3 - Перфектно състояние. Platinum edition. Tokyo Extreme Racer - Диска е доста въртян но се играе без забележки. Tony Hawk's Underground - Диска е доста въртян но се играе без проблеми. Starsky & Hutch - Добро състояние без забележки при игра. X - Squad - Перфектно състояние почти не е игран. Допълнително към комплекта подарявам: Colin Mcrae Rally 3 и Medal of Honor Frontline. Подарявам ги, защото са доста играни и понякога не тръгват от първия път. Всички игри са оригинални и имат книжка (изключая X-Squad, която е без книжка). Цена за всичко от снимката - 330лв. (възможен е лек коментар) Цената е за целия комплект, нищо не се продава по отделно. Снимка на целия комплект - Кликни ТУК ПРОДАДЕНА Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Ако тая китара е на BT или може да се върже с ПС по някакъв друг начин да се договорим нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Ако тая китара е на BT или може да се върже с ПС по някакъв друг начин да се договорим нещо? Китарата е безжична. Може да се върже към PC чрез преходник, който добавям към списъка с неща. Преходника е двоен и дефакто може да ползваш PS контролера и китарата на компа или да разцъкаш Street Fighter или Mortal Combat с приятелче. Компютърната версия на Guitar Hero 3 върви перфектно с този преходник, освен нея има и други игри като Frets on Fire и Guitar Zero, които може да се играят с китарата на компа. Снимка на преходника Клик Цената остава същата за целия комплект + преходника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 ok, колко пари ще поискаш за китарата и преходника без конзолата и другите неща че съм стигнал до слаш на Expert ама с клавиатурата ми се струва невъзможно да продължа? Моето първо предложение е 70лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 ok, колко пари ще поискаш за китарата и преходника без конзолата и другите неща че съм стигнал до слаш на Expert ама с клавиатурата ми се струва невъзможно да продължа? Моето първо предложение е 70лв? Предложението е добро но за сега не желая да продавам на части. Просто играта е уникална на Playstation и предпочитам човека, който ще ползва китарката ми да се кефи подобаващо. За момента не бързам да продавам на части но ако евентуално реша ще го пусна отново тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Нова цена 310лв за целия пакет плюс PS-USB адаптер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefkata Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Имам силен интерес за китарата и играта, конзола имам. Виж на лични! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 Не се продават по отделно. Поправка в цената: 300лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Предлагам ти бартер за нещата които продаваш за 300 лв. срещу моя лаптоп IBM Thinkpad T23. В моя комплект влизат следните неща за които съм дал към 200лв: нов хдд 40 гб, добавена 256 общо 512 РАМ вътрешна wifi и нова чанта с мишка. Искам обаче да я чипираш първо или да ми намериш безжичен джойстик, защото май така аз се набутвам повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 А игрите поотделно продаваш ли ги :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.