Jump to content
BulForum.com

Продавам PS2-Fat + Екстри

Recommended Posts

Продавам оригинална конзола (без чип, внос от Англия) Playstation 2 - Fat. Конзолата е без забележки. Предлагам я с два оригинални контролера черен и сив, 64MB Memory card, и следните игри:

Guitar Hero 3 - Legends of Rock с Wireless контролер-китара (перфектно състояние, уникално тихи бутони)

Tekken 5 - Перфектно състояние - пускана е не повече от 5-6 пъти. Platinum edition.

Grand Theft Auto 3 - Перфектно състояние. Platinum edition.

Tokyo Extreme Racer - Диска е доста въртян но се играе без забележки.

Tony Hawk's Underground - Диска е доста въртян но се играе без проблеми.

Starsky & Hutch - Добро състояние без забележки при игра.

X - Squad - Перфектно състояние почти не е игран.

Допълнително към комплекта подарявам:

Colin Mcrae Rally 3 и Medal of Honor Frontline.

Подарявам ги, защото са доста играни и понякога не тръгват от първия път.

Всички игри са оригинални и имат книжка (изключая X-Squad, която е без книжка).

Цена за всичко от снимката - 330лв. (възможен е лек коментар)

Цената е за целия комплект, нищо не се продава по отделно.

Снимка на целия комплект - Кликни ТУК

ПРОДАДЕНА

Може да затворите темата.

Ако тая китара е на BT или може да се върже с ПС по някакъв друг начин да се договорим нещо?

Китарата е безжична. Може да се върже към PC чрез преходник, който добавям към списъка с неща. Преходника е двоен и дефакто може да ползваш PS контролера и китарата на компа или да разцъкаш Street Fighter или Mortal Combat с приятелче. Компютърната версия на Guitar Hero 3 върви перфектно с този преходник, освен нея има и други игри като Frets on Fire и Guitar Zero, които може да се играят с китарата на компа.

Снимка на преходника Клик

Цената остава същата за целия комплект + преходника.

ok, колко пари ще поискаш за китарата и преходника без конзолата и другите неща че съм стигнал до слаш на Expert ама с клавиатурата ми се струва невъзможно да продължа? Моето първо предложение е 70лв?

ok, колко пари ще поискаш за китарата и преходника без конзолата и другите неща че съм стигнал до слаш на Expert ама с клавиатурата ми се струва невъзможно да продължа? Моето първо предложение е 70лв?

Предложението е добро но за сега не желая да продавам на части. Просто играта е уникална на Playstation и предпочитам човека, който ще ползва китарката ми да се кефи подобаващо. За момента не бързам да продавам на части но ако евентуално реша ще го пусна отново тук. :punk

• 3 weeks later...

Предлагам ти бартер за нещата които продаваш за 300 лв. срещу моя лаптоп IBM Thinkpad T23. В моя комплект влизат следните неща за които съм дал към 200лв: нов хдд 40 гб, добавена 256 общо 512 РАМ вътрешна wifi и нова чанта с мишка. Искам обаче да я чипираш първо или да ми намериш безжичен джойстик, защото май така аз се набутвам повече. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...