niki6eto Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 купувам HDMI кабел които да излиза на VGA skype-niki6eto1936 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Става въпрос за DVI към HDMI ли, защото много ме съмнява да има аналогов VGA към HDMI или ако има мисля че цената ще му е баснословна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki6eto Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Става въпрос за DVI към HDMI ли, защото много ме съмнява да има аналогов VGA към HDMI или ако има мисля че цената ще му е баснословна. имам предвид това : http://www.satknight.com/PIC/hdmi-vga2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peshotodev Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 имам такъв кабел 5 метра дълъг колко пари даваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Малко е стара темата ,но на един приятел точно такъв му трябва да си върже КОНЗОЛАТА към МОНИТОР ,някой има ли представа къде се продават или някой от вас ако има в наличност и го продава да каже цена ...Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoi Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Хмм това hdmi към vga ли е пиши на ЛЦ каква цена му търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.