Jump to content
BulForum.com

[sell] Nokia 8800 saphhire arte

Recommended Posts

Телефона е китайски..Много добро копие,никакви разлики с оригинала..Не е използван..

Комплекта вклячва зарядно,2 батерии,дата кабел,калъф,слушалки и диск...

тел. за връзка 0898582465

цена 600 лв

.jpg

.jpg

URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15286&AlbumId=86032&PhotoId=7491931].jpg[/url]

Само едно малко допълнение това не е сапфир арте ми е просто поредната китайска имитация , или мене са ме преебали щото моята памет от 1гб е вградена а не е със слот за карта..... и нека да позная там тия екстрички като го обърнеш не спира да звъни , като го раздрусаш не се появява часовника ги няма ... ма сигурно щото е от чужбина :lol:

само за протокола тия фейкове се намират за по 400-500лв макс нови , на живо като ги погледнеш 2та телефона и ти става смешно :wacko:

saglasen sam s kolegata zlobil parvo originalnata nokia nqma slot za karta pamet i vtoro kitaiskite imitacii se poznavat po gadnata holograma ili risunka neznam kak da q nareka do imei koda.

Не съм писъл че НЕ е китайски ;) Маде ин чайна е ;) нов е и всеки който е заинтересован може да го тества преди да го закупи за да се увери в състоянието му :excl:

демек ако мине номера....

прост пример , Гошо е дошъл от смолян само бегло е чувал за 8800 арте , прекарал си е нет преид 2 дни и случайно попада на обявата , отваря Гошко някъв сайт и гледа аааа 1900лв нов , пък тука 700лв големата далавера , чакай да се обзаведем и Гошо верва че има телефон за 2000лв....... ;)

демек ако мине номера....

прост пример , Гошо е дошъл от смолян само бегло е чувал за 8800 арте , прекарал си е нет преид 2 дни и случайно попада на обявата , отваря Гошко някъв сайт и гледа аааа 1900лв нов , пък тука 700лв големата далавера , чакай да се обзаведем и Гошо верва че има телефон за 2000лв....... ;)

само немога да разбера за кво се правиш на много остроумен и пишеш някви глупости от сорта на Гошовци и тнт..

1во

никаде не е казано че телефона е оригинален

2ро глупостите които пишеш че часовника не се пуска като го разклатиш са пълни

и 3то

като ги поставиш един до друг немисля че работата ще е "смешна"

и 4то нз дали тр да си от Смолян но тр да си доста п...т за да мислиш че за тея пари е оригинален ;)

само немога да разбера за кво се правиш на много остроумен и пишеш някви глупости от сорта на Гошовци и тнт..

1во

никаде не е казано че телефона е оригинален

2ро глупостите които пишеш че часовника не се пуска като го разклатиш са пълни

и 3то

като ги поставиш един до друг немисля че работата ще е "смешна"

и 4то нз дали тр да си от Смолян но тр да си доста п...т за да мислиш че за тея пари е оригинален ;)

щото си нямам друга работа..... и понеже съм много много прост , я ме светни що не си написал че телефона е обикновенно китайско менте , реплика , копие или така нататък , ей така да могат глупавите като мене да се светнат че всъщност не са в ебати далаверата ?

относно 3та точка , толкова съм сигурен в това което казвам че бих се отрекъл от името си ............ ;)

тия ментаци на артета съм ги виждал маалко след като излезе оригинала и ти казвам че съм виждал възможно най-добрата имитазия и като подържиш оригинала и подържиш ментето и ти става ясно за какво говоря , ако не ми вярваш иди утре в Германос или някъде другаде подръж оригинала и след това влез в темата да ми се извиниш........ ама ти понеже сигурно си много наясно с оригинала и ментето няма да ми се налага да ти изброявам по какво се отличават един от друг или ? :ph34r:

Ъхъ, прав е zlobil, при това ако се понапънеш за към $200-300 можеш да си намериш подобно китайско творение в щатите, остава да имаш приятел който да ти го донесе до тука. Един приятел така се обзаведе с Vertu - за цели $170 и даже му се видяха много!

Нямаше никой да се заяжда ако беше написал че е китайско копие още отначало...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...