game_overss Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Телефона е китайски..Много добро копие,никакви разлики с оригинала..Не е използван.. Комплекта вклячва зарядно,2 батерии,дата кабел,калъф,слушалки и диск... тел. за връзка 0898582465 цена 600 лв URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15286&AlbumId=86032&PhotoId=7491931][/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Само едно малко допълнение това не е сапфир арте ми е просто поредната китайска имитация , или мене са ме преебали щото моята памет от 1гб е вградена а не е със слот за карта..... и нека да позная там тия екстрички като го обърнеш не спира да звъни , като го раздрусаш не се появява часовника ги няма ... ма сигурно щото е от чужбина само за протокола тия фейкове се намират за по 400-500лв макс нови , на живо като ги погледнеш 2та телефона и ти става смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 saglasen sam s kolegata zlobil parvo originalnata nokia nqma slot za karta pamet i vtoro kitaiskite imitacii se poznavat po gadnata holograma ili risunka neznam kak da q nareka do imei koda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 saglasen sam s kolegata zlobil parvo originalnata nokia nqma slot za karta pamet i vtoro kitaiskite imitacii se poznavat po gadnata holograma ili risunka neznam kak da q nareka do imei koda. Не съм писъл че НЕ е китайски Маде ин чайна е нов е и всеки който е заинтересован може да го тества преди да го закупи за да се увери в състоянието му Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 демек ако мине номера.... прост пример , Гошо е дошъл от смолян само бегло е чувал за 8800 арте , прекарал си е нет преид 2 дни и случайно попада на обявата , отваря Гошко някъв сайт и гледа аааа 1900лв нов , пък тука 700лв големата далавера , чакай да се обзаведем и Гошо верва че има телефон за 2000лв....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 демек ако мине номера.... прост пример , Гошо е дошъл от смолян само бегло е чувал за 8800 арте , прекарал си е нет преид 2 дни и случайно попада на обявата , отваря Гошко някъв сайт и гледа аааа 1900лв нов , пък тука 700лв големата далавера , чакай да се обзаведем и Гошо верва че има телефон за 2000лв....... само немога да разбера за кво се правиш на много остроумен и пишеш някви глупости от сорта на Гошовци и тнт.. 1во никаде не е казано че телефона е оригинален 2ро глупостите които пишеш че часовника не се пуска като го разклатиш са пълни и 3то като ги поставиш един до друг немисля че работата ще е "смешна" и 4то нз дали тр да си от Смолян но тр да си доста п...т за да мислиш че за тея пари е оригинален Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 не му вярвайте на тоя, измамник е, и мен за малко да ме преметне Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 само немога да разбера за кво се правиш на много остроумен и пишеш някви глупости от сорта на Гошовци и тнт.. 1во никаде не е казано че телефона е оригинален 2ро глупостите които пишеш че часовника не се пуска като го разклатиш са пълни и 3то като ги поставиш един до друг немисля че работата ще е "смешна" и 4то нз дали тр да си от Смолян но тр да си доста п...т за да мислиш че за тея пари е оригинален щото си нямам друга работа..... и понеже съм много много прост , я ме светни що не си написал че телефона е обикновенно китайско менте , реплика , копие или така нататък , ей така да могат глупавите като мене да се светнат че всъщност не са в ебати далаверата ? относно 3та точка , толкова съм сигурен в това което казвам че бих се отрекъл от името си ............ тия ментаци на артета съм ги виждал маалко след като излезе оригинала и ти казвам че съм виждал възможно най-добрата имитазия и като подържиш оригинала и подържиш ментето и ти става ясно за какво говоря , ако не ми вярваш иди утре в Германос или някъде другаде подръж оригинала и след това влез в темата да ми се извиниш........ ама ти понеже сигурно си много наясно с оригинала и ментето няма да ми се налага да ти изброявам по какво се отличават един от друг или ? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Ъхъ, прав е zlobil, при това ако се понапънеш за към $200-300 можеш да си намериш подобно китайско творение в щатите, остава да имаш приятел който да ти го донесе до тука. Един приятел така се обзаведе с Vertu - за цели $170 и даже му се видяха много! Нямаше никой да се заяжда ако беше написал че е китайско копие още отначало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.