Jump to content
BulForum.com

Продавам авто музичка...

Recommended Posts

Колко време е ползван плейъра? :)

Около 3 години,но предимно в радио режим....да съм завъртял 7-8 диска на него максимум!Като новичко си е,ако имаш желание ела го погледни! :rolleyes:

А колко каналчета се води това , защото смятам да го използвам за басскаса и ми трябват изходи ... ? Доколкото разбрах от линкчето е 2 ? ( External unit control via IP-Bus 2 ) 2 канала ли е или аз нещо съм зле с английския :)

А колко каналчета се води това , защото смятам да го използвам за басскаса и ми трябват изходи ... ? Доколкото разбрах от линкчето е 2 ? ( External unit control via IP-Bus 2 ) 2 канала ли е или аз нещо съм зле с английския :)

Ти без стъпало ли искаш да вържеш касата? Аз имам този модел CD и каса JBL бриджната към два от 4-те канала на стъпалото, та си друса много сериозно. Относно чистотата на звука няма забележки.

Oсвен 4-те канала от евробуксата си има и изход за стъпало така,че комбинации може да си правиш много.Аз лично ползвах за предна линия 2-канала от буксата а за отзад имах елипси и бридж бас през стъпалото!Ето и актуална снимка на самият плейър....

image020jx5.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...