Jump to content
BulForum.com

Продавам PC

Recommended Posts

PC-то е със следните характеристики:

Дънна Платка: Asrock 775Dual-915GL ,s.775, FSB1066 Ready, 64bit CPU support, i915, VGA onboard+ PCI-EX +AGP slot, Dual Channel, SATA RAID, 5+1ch. Sound, LAN, MATX

Видео Карта: nVidia GeForce 7300GT 256MB AGP

Рам Памет: 1.75GB DDR

Процесор: Intel Pentium 4, 2.80Ghz 14x200

Захранване: Fortron 350W

Хард Диск: Maxtor 80GB 8MB

DVD-ROM: LG Black (не му знам точния модел)

П.С. - Доста е тих. Сложени са му допълнително още една Lan карта и още една Sound карта. вградените лан и саунд карти също работят.Някои от частите имат остатъчна гаранция. Тествал съм го с доста игри... единствената която ми даде проблем е Crysis... всичко друго което съм пробвал си върви без проблем. Частите не се продават по отделно! Бартери също не се приемат!

ЦЕНА: 380 лв.

за контакти:

PC-то е със следните характеристики:

Дънна Платка: Asrock 775Dual-915GL ,s.775, FSB1066 Ready, 64bit CPU support, i915, VGA onboard+ PCI-EX +AGP slot, Dual Channel, SATA RAID, 5+1ch. Sound, LAN, MATX

Видео Карта: nVidia GeForce 7300GT 256MB AGP

Рам Памет: 1.75GB DDR

Процесор: Intel Pentium 4, 2.80Ghz 14x200

Захранване: Fortron 350W

Хард Диск: Maxtor 80GB 8MB

DVD-ROM: LG Black (не му знам точния модел)

П.С. - Доста е тих. Сложени са му допълнително още една Lan карта и още една Sound карта. вградените лан и саунд карти също работят.Някои от частите имат остатъчна гаранция. Тествал съм го с доста игри... единствената която ми даде проблем е Crysis... всичко друго което съм пробвал си върви без проблем. Частите не се продават по отделно! Бартери също не се приемат!

ЦЕНА: 380 лв. 370 лв.

за контакти:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...