Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно, процесор, рам и охлаждане

Recommended Posts

Продавам PC-то на мой приятел, който реши да си запази видеокартата и кутията. Всички части са поддържани и работят без проблем. Дъното е A8N-SLI s.939 от Premium серията, което само по себе си говори за екстрите (AI Cool-Pipe, Dual RAID, Dual Gigabit LAN & AI NET2, NV Firewall, AI Audio (8-channel Audio), IEEE 1394 interface). Повече инфо тук. Върви с процесор Athlon 64, 2.5 GHz 3200+ (10 x 250) на който е сложен куулър Cooler Master "Susurro" (чисто меден) - инфо. Към дъното са прикрепени 2 плочки рам с ултра ниски тайминги: Първата от които е OCZ EL DDR PC-3200 1GB Platinum XTC 2.5-3-2-5 (CL-RCD-RP-RAS) - инфо тук, и втората Corsair 1GB PC3200 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS), която е закупена преди 3 месеца от Ресет за 67лв и е още в гаранция (btw и двете са с lifetime warranty). Той ми предложи да пусна цена от 348лв, която подлежи на коментар, евентуално може да бъде измислен и вариант на части. Офертата важи както за Пловдив, така и за София! За контакти на ПМ или скайп: "splt-rmx" 539_l.jpg

Предлагам ви, с твоя приятел, да погледнете ценовите листи и да видите в какъв ценови диапазон се движат ново дъно /среден/ клас AM2+, нов двуядрен процесор AM2 и 2 GB DDR2 рам.

Гаранция, че цената ще е под вашата цена за посочените компоненти.

В момента DFI LP Ultra - D на 939 сокет се продава с клизма на цена около 80 лв.

Едноядрен Атлон 939 - 20 лв, до 30 лв за 3700+ .

Охладител - около 20 лв.

OCZ паметта - максимум 50 лв.

Corsair паметта - 35-40 лв

Та както и да смятам, за повече от 200 лв. не виждам, как ще се продадат тези компоненти и то при положение, че намерите някой ентусиаст да ги купи.

Нищо лично, просто някои "оферти" във форумите леко ме изнервят.

Поздрави.

При варианта на части,когато му дойде времето имам интерес за рама Corsair 1GB. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...