Jump to content
BulForum.com

Продавам автомобил

Recommended Posts

Продавам OPEL Astra G 1,6 16v 100к.с., Elegance 1999г. Сребърен металик,хечбек.4(5)врати,климатик.

С газов инжекцион от четвърто поколение Landi Renzo-Omegas!Оригинални Лети джанти с отлични летни гуми Maloya Futura Primato.Втори комплект зимни гуми VREDESTEIN с джанти!Мултифункционален кожен,регулируем волан управляващ озвучаването- Pioneer DEH-P70BT,4х50W с говорители на Pioneer!Ел. регулируеми стъкла с памет и ел.регул.огледала,отопляеми.Централно заключване.Имобилайзер.Висококачествена аларма с допълнителни защити и алармиращ пейджър!Перфектен салон с черен плюш и махагон,не е пушено в него!Регулируема по височина шоф.седалка,делима задна седалка,с подлакътник и кутия за дълги товари.4 въздушни възглавници.Трети стоп.Измерване на външна и вътрешна температура.Серво.Халогени.Ел.регулируеми фарове.Сеник.Пълно автокаско до април 2009,Г.О. и винетка.Сервизна документация.Обслужвана само в официалния сервиз!Без удари, оригинална боя.

Напълно реални километри.Причина за продажбата-увеличаване на семейството и покупка на нов автомобил. :D Цена 8500 лв. тел.0894450261

Абе пич, вземи качи малко снимки да я видим тази кола, да не сме гадатели с колко врати е, оригинална боя разбрахме че е, ама то оригиналните бои да не са 1 цвят само. Да не продаваш джапанки че да очакваш конкретни оферти без да имаш снимка. Дай ми цена на газовия инжекцион и на джантите отделно.

напълно реални километри а колко са?

защо е газовата от ляво?

снимай салона вътре.

ти ли си и 1вия собственик?

колко гори газ/бензин

ако бутнеш още малко и ми отговориш на въпросите може да се заинтересувам :)

На 158хил. е.Бутилката на газовата е отляво,за да не се затваря кутията за ски.Разкода зависи от типа каране и включването на климатик, при мен смесения разход е 7.5-8 с климатик. Газовия инжекцион осигурява по-малък разход от нормалната газова,а ускорението и мощността са като при бензин.

Мисля,че писането без реален интерес е ЗАБРАНЕНО! :angry: :sayjin :angry:

Повече подробности за сериозни купувачи на лични и по телефона,а най-добре на място!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...