Jump to content
BulForum.com

Продавам Антени на 2.4 Ghz

Recommended Posts

• 5 months later...

Имам още антени, както съм писал ползвани са без проблеми. Причина за продажбата, до абонатите е прекаран кабел.

Имам няколко модела:

22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв.

24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв.

26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 55 лв.

Мога да окомплектовам антените с радиоустройствата в работещ вариант, настроени. При монтаж едно срещу друго те да заработят без да се налага от вас да ги настройвате. Разбира се за целта трябва да имам информация в какви условия ще се ползват. Имате скайпа и телефона, може да питате.

• 1 year later...

22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 40 лв.

24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв.

26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв.

Нови и неокончателни цени.

ъммм въпросът може би е глупав, извини ме за което, но като гледам честотният обхват на антените - би трябвало да стават за WI-FI? ако това е така - какъв тип е конектора и има ли към антената някакъв кабел (не ще да е обикновен), съответно - ако има кабел - колко метра и с какъв конектор завършва? и стойката, на която е антената за стенен монтаж става ли - няколко дюбела или нещо такова? Обичам експериментите, а цената е почти поносима за такова начинание :)

• 2 weeks later...

Здравей,

кабела на антените завършва с Connector 'N' Type (Female), повичето радиомодеми (AP) са с накрайник SMA за антената. Трябвати кабел (пигтейл) SMA to "N" Connector

http://image.made-in-china.com/2f0j00MvVEyaiIbhkq/N-Connector-Cable.jpg

http://www.vesuviustreamline.com/product/chang-hong-pigtail-n-female-to-sma-female-rp.html

Давам и линк за да се види как изглеждат.

Продавам и радиомодеми на 2.4 Ghz

Edimax 7206APG - 30лв.

AirLive WL-1120AP 30лв.

Senao 11Mbit 200mV - 50лв.

На какво разстояние могат да приемат/предават антените?

22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 40 лв.

24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв.

26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв.

Нови и неокончателни цени.

С изброените от мен радиомодеми и "чист" ефир съм постигал без проблеми растояния от 10км.

Ако имате интерес за по-големи разтояния имам и такива модеми за тези антени. За повиче инфо може за позвъните или да се видим. Възможени са настройки от моя страна на необходимата за целта техника. При нужда може и монтаж на място.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...