dimi_5 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 За повиче информация Vesuvius Streamline Цена на брой 50лв. ползвани са без забележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Имам още антени, както съм писал ползвани са без проблеми. Причина за продажбата, до абонатите е прекаран кабел. Имам няколко модела: 22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв. 24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв. 26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 55 лв. Мога да окомплектовам антените с радиоустройствата в работещ вариант, настроени. При монтаж едно срещу друго те да заработят без да се налага от вас да ги настройвате. Разбира се за целта трябва да имам информация в какви условия ще се ползват. Имате скайпа и телефона, може да питате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 40 лв. 24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв. 26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв. Нови и неокончателни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 ъммм въпросът може би е глупав, извини ме за което, но като гледам честотният обхват на антените - би трябвало да стават за WI-FI? ако това е така - какъв тип е конектора и има ли към антената някакъв кабел (не ще да е обикновен), съответно - ако има кабел - колко метра и с какъв конектор завършва? и стойката, на която е антената за стенен монтаж става ли - няколко дюбела или нещо такова? Обичам експериментите, а цената е почти поносима за такова начинание Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Здравей, кабела на антените завършва с Connector 'N' Type (Female), повичето радиомодеми (AP) са с накрайник SMA за антената. Трябвати кабел (пигтейл) SMA to "N" Connector http://image.made-in-china.com/2f0j00MvVEyaiIbhkq/N-Connector-Cable.jpg http://www.vesuviustreamline.com/product/chang-hong-pigtail-n-female-to-sma-female-rp.html Давам и линк за да се види как изглеждат. Продавам и радиомодеми на 2.4 Ghz Edimax 7206APG - 30лв. AirLive WL-1120AP 30лв. Senao 11Mbit 200mV - 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mappys Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 На какво разстояние могат да приемат/предават антените? 22dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 40 лв. 24dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 45 лв. 26dBi Parabolic Antenna for 2.4GHz - 50 лв. Нови и неокончателни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 С изброените от мен радиомодеми и "чист" ефир съм постигал без проблеми растояния от 10км. Ако имате интерес за по-големи разтояния имам и такива модеми за тези антени. За повиче инфо може за позвъните или да се видим. Възможени са настройки от моя страна на необходимата за целта техника. При нужда може и монтаж на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.