Jump to content
BulForum.com

продавам принтер

Recommended Posts

горните 2 са продадени

добавям CANON IP1500 - работи, черната мастилница е празна(само резервоарче е може да се пълни, досега не е пълнена), цветната има и печата

инфо

цена 25лв

Имам интерес и искам да го взема.

Някаква гаранция- 1-2 дена мани бак ? Колко време е ползван, с какво качество печата, главите в какво състояние са ? Питам за гаранция защото ако са заминали главите цената им е повече от нов принтер.

Имам интерес и искам да го взема.

Някаква гаранция- 1-2 дена мани бак ? Колко време е ползван, с какво качество печата, главите в какво състояние са ? Питам за гаранция защото ако са заминали главите цената им е повече от нов принтер.

kolega, printera e s mastilnici otdelno ot glavite, taka 4e tva ne ti e problem, (ili kupuvs6 novi ili gi palni6, patron4eteta s mastilo ne sa skapi nikak daje)pro4eti malko info v neta za ka4estvoto, garancija njama , printera si pe4ata i v momenta no samo cvetnata glava ima o6te neznam kolko mastilo. probva6 pal6a6 i tva e koeto moga da naprava za teb.

МНого добре знам, че главата е отделно от мастилницата, за това те питам за състоянието на ГЛАВАТА- имат гадния навик да се запушват и след това не стават за нищо - не вадят качествен цвят... и струват малко повече от нов принтер. Мастилниците нови са по 25лв.

Конкретно което можеш да направиш за мен е да дадеш 1-2 дена за проба, купувам черна мастилница, пробвам, ако няма проблем всичкое ОК, ако има проблем ми връщаш парите, а аз принтера. Не искам гаранция, просто 1 - 2 дена за тест. Стига ми и 1 час, но работя и ми трябва време да купя мастило........

Ако си навит ИМА СДЕЛКА, ако не - здраве да е.

МНого добре знам, че главата е отделно от мастилницата, за това те питам за състоянието на ГЛАВАТА- имат гадния навик да се запушват и след това не стават за нищо - не вадят качествен цвят... и струват малко повече от нов принтер. Мастилниците нови са по 25лв.

Конкретно което можеш да направиш за мен е да дадеш 1-2 дена за проба, купувам черна мастилница, пробвам, ако няма проблем всичкое ОК, ако има проблем ми връщаш парите, а аз принтера. Не искам гаранция, просто 1 - 2 дена за тест. Стига ми и 1 час, но работя и ми трябва време да купя мастило........

Ако си навит ИМА СДЕЛКА, ако не - здраве да е.

e tuka si v gre6ka 4ernata mastilnica e 6lv

tuk

a cvetnata i tja e s 2-3 lv po skapa, kvi 25lv te gonjat. a s mastilo komplekt za palnene i to za njakjolko pati cenata e 15lv za vsi4ki cvetove

Както и да е имах това пред вид http://www.precisionroller.com/find/canon+...ead+ip+1500.htm

pisal si MASTILNICITE NOVI SA PO 25 KINTA za ti kazvan 4e ne sa a ti mi dava6 link za glavite deto kakto i da go smjatam pak ne se 25 lv, kvo ne sam te razbral, parvo govori6 za mastilnicite i ti davam cena, kojato e 6lv. a ne 25 kakto si pisal. posle kazva6 4e glsvite sa skapi no i te ne sa 25 lv, togava za kvi 25 lv mi govori6, kato ni6to ot dvete ne6ta ne e 25 lv, i izvedna6 link s glavite mi dava6, pri polojenie 4e nikade ne stava na vapros da se smenjat glavi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...