Jump to content
BulForum.com

Купувам "слаб" компютър

Recommended Posts

Купувам компютър по възможност с процесор Intel, РАМ 128 МБ е напълно достатъчна, хард диск 4 или 6 ГБ също са достатъчни. 1 или 2 лан карти биха били предимство, но не е наложително. Ще се ползва за рутер/файъруол, така че наистина няма голямо значение в разликата от посочените параметри. Те са ориентировъчни. Така че ако имате стара машина, от която да се отървете, предлагайте :rolleyes:

MB i815 + VGA i815 + Sound + LAN 10/100 + AGP Slot

CPU P!!!-600 / 133 / 256K

HDD 5.1GB

CD-ROM

Case MicroATX Black

RAM 128MB

*** 59 лв ***

Compaq Slim

P2 350MHz

ram 128MB (или 160MB или 192MB не съм сигурен 2 плочки са) SDRAM естествено

video 8MB ATI (RagePro мисля) вградено със собствена памет

HDD 6.4GB оригиналния (не помня какъв)

оптично устройство няма (слим трябва) ама си връзваш нормално, инсталираш си Linux и от там по мрежата.

вградени звук и лан.

флопито го бях махнал (че не ползвам от край време ама трябваше за нещо) и не ми са рови да го търся.

Ползвах го именно за рутер известно време с 3 лан-ки. Визуално е мръсно бял и си има олющване порядъчно (така го взех). След което захранването беше за ремонт и малко след това минах на хардуерен wireless рутер. Та захранването би трябвало да издържи доста време след профилактиката(от kiro e правена, ако имаш идея, кой какво ремонтира в тоя град).

Давам го само за 20лв (да си избия гореупоменатата профилактика и да не ми се пречка)

Срещу още 5лв ще ти дам и един HDD 20GB Seagate 5400RPM, който ми остана след замяна в HP server. Не е правил проблеми но не съм го и тествал. Отделно не ме занимавайте за харда!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...