fruitful Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Купувам компютър по възможност с процесор Intel, РАМ 128 МБ е напълно достатъчна, хард диск 4 или 6 ГБ също са достатъчни. 1 или 2 лан карти биха били предимство, но не е наложително. Ще се ползва за рутер/файъруол, така че наистина няма голямо значение в разликата от посочените параметри. Те са ориентировъчни. Така че ако имате стара машина, от която да се отървете, предлагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
neshosemkov Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 imam pentium III+ dano, pamet 128 mb. ako iskash mi se obadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 MB i815 + VGA i815 + Sound + LAN 10/100 + AGP Slot CPU P!!!-600 / 133 / 256K HDD 5.1GB CD-ROM Case MicroATX Black RAM 128MB ______________ *** 59 лв *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Погледни линка: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=67146&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Intel cel. 800 Mhz 128mb ram 2,5gb Quantum HDD tnt2 M64 case middle tower (без стр. капаци) Цена: 49лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Compaq Slim P2 350MHz ram 128MB (или 160MB или 192MB не съм сигурен 2 плочки са) SDRAM естествено video 8MB ATI (RagePro мисля) вградено със собствена памет HDD 6.4GB оригиналния (не помня какъв) оптично устройство няма (слим трябва) ама си връзваш нормално, инсталираш си Linux и от там по мрежата. вградени звук и лан. флопито го бях махнал (че не ползвам от край време ама трябваше за нещо) и не ми са рови да го търся. Ползвах го именно за рутер известно време с 3 лан-ки. Визуално е мръсно бял и си има олющване порядъчно (така го взех). След което захранването беше за ремонт и малко след това минах на хардуерен wireless рутер. Та захранването би трябвало да издържи доста време след профилактиката(от kiro e правена, ако имаш идея, кой какво ремонтира в тоя град). Давам го само за 20лв (да си избия гореупоменатата профилактика и да не ми се пречка) Срещу още 5лв ще ти дам и един HDD 20GB Seagate 5400RPM, който ми остана след замяна в HP server. Не е правил проблеми но не съм го и тествал. Отделно не ме занимавайте за харда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.