Jump to content
BulForum.com

Купувам дъно с.А

Recommended Posts

Старото ми дъно е EPOX 8RDA+ ,но нещо се прецака - изписва Bios ROM Checksum error , . Ако на някой му се занимава да го оправя да го взима срещу 20 лв. Или ако има някой който може да го оправи ще си платя колкото струва.

Очаквам предложения за дъна от този вид , или поне да поддържа Athlon XP 2800+ Barton, Dual chanel DDR 400, AGP 8x , Вграден звук и ЛАН, може и видео. Естествено да работи без проблеми. Бюджета е до 50 лв.

Оферти - само отговарящи на изискванията - тук и на лично. Благодаря.

Да не е от батерията на дъното? Аз имах такива проблеми след като нулирах биоса си. Т.е. извадих батерията на дъното. Дано някой по-компетентен се изкаже.

Пробвай да извадиш батерията на дъното. Остави го да седи без батерия поне един час. После сложи новичка и виж какво ще покаже. Струва си да пробваш.

Старото ми дъно е EPOX 8RDA+ ,но нещо се прецака - изписва Bios ROM Checksum error , . Ако на някой му се занимава да го оправя да го взима срещу 20 лв. Или ако има някой който може да го оправи ще си платя колкото струва.

Очаквам предложения за дъна от този вид , или поне да поддържа Athlon XP 2800+ Barton, Dual chanel DDR 400, AGP 8x , Вграден звук и ЛАН, може и видео. Естествено да работи без проблеми. Бюджета е до 50 лв.

Оферти - само отговарящи на изискванията - тук и на лично. Благодаря.

Цък

Abit NF7 v.2

цена 40лв.

Благодаря на всички за съветите и идеите. Пробвах номера с батерията , но никакъв резултат. Пробвах и с клиър но пак не помага. Явно дънцето си плаче за нов БИОС. Аз не можах да му кача с дискета, все пак досега не съм правил такова нещо, и опита ми беше неуспешен. Ще пробвам още няколко опита и се отказвам. Най вероятно новия му собственик ще е Overdrive - дано да успее да го съживи, защото дъното си заслужава.

Междувременно разглеждам офертите , до четвъртък ще реша кое дъно да взема. Благодаря на всички. Очаквам и още оферти ако има.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...