Jump to content
BulForum.com

Търся лазерна показалка, която прави ЛиниЯ !!!

Recommended Posts

Здравейте,

Както пише в закглавието, търся лазерна показалка или по-голямо устройство, работещо с лазерен диод, което да прави ЛИНИЯ, а НЕ само точка.....

Ако някой има идея - да сподели.

Благодаря предварително.

Намери си преходник, ако имаш лазер който прави точка, преди години имаше различни фигури който се преобразуваха от точка.

Намери си преходник, ако имаш лазер който прави точка, преди години имаше различни фигури който се преобразуваха от точка.

До колкото четох, е въпрос само на леща - но до колкото си спомням "черта" в преходниците намаше...

Все пак благодаря за идеята, ще разпитам при "китайците".....

Здравей

Нещото което ти трябва го видях у един приятел. Той каза, че това е лазерен нивелир. С червен свето диод е, и прави тънка червена линия на стената. Така си разграфяват стената за за лепене на кнауф и изолация. Май е взето от магазин Практикер. Дано съм ти бил полезен.

Както колегата по горе загатна в Практикер има такива лазерни нивелири няколко вида промоционалните започват от 40лв нагоре

Успех в търсенето ;)

Аз имам същата джаджа на ел. триона ми /би трябвало да ми показва права линия по която да режа, но така и не съм си купил батерии за да изпробвам тази екстра /... мисля че беше около 30лв. От Практикер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...