kennyg Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Купувам запазени книги за гореспоменатите приложения. Търся спешно за РНР, по възможност да е "РНР библия" , книжки за останалите неща купувам стига цената да не е много висока, защото няма да започвам да ги чета скоро. Книжката се търси до 3-4 дена, защото след това отивам да си търся нова. Ако някой се чуди какво да прави старите си книжки, които няма какво да ги прави вече, тъй като е надминал нивото на което учат те, сега е момента да предложи в темата. Първо се търси за РНР, а после ще мога да взема евентуално и други на разумни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 На английски, ако ти върши работа имам доста e-books Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 На английски, ако ти върши работа имам доста e-books Само книжни купувам на BG език Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Горещо те съветвам да се опиташ да прочетеш някоя хубава на английски - хем ще посвикнеш с терминологията хем има такива на на значително по-добро ниво от преведените а пък ако са PDF-и вероятно нищо няма и да ти струва но наистина - друго си е напечатана книга а не да ти изтекът очите гледайки в монитора. Повечето от преведените книги са за ниво "Начинаещи" до "средно напреднали". Такива с малко по-сериозна информация - т.е. като за нивата над "средно напреднали" до "експерт" аз доскоро не бях намерил нито една за нито един език за програмиране. Последните няколко години може и да се е попроменило малко положението въпреки че много ме съмнява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 Горещо те съветвам да се опиташ да прочетеш някоя хубава на английски - хем ще посвикнеш с терминологията хем има такива на на значително по-добро ниво от преведените а пък ако са PDF-и вероятно нищо няма и да ти струва но наистина - друго си е напечатана книга а не да ти изтекът очите гледайки в монитора. Повечето от преведените книги са за ниво "Начинаещи" до "средно напреднали". Такива с малко по-сериозна информация - т.е. като за нивата над "средно напреднали" до "експерт" аз доскоро не бях намерил нито една за нито един език за програмиране. Последните няколко години може и да се е попроменило малко положението въпреки че много ме съмнява... Съгласен съм, че на английски език ако намеря ще науча много повече, но за момента ми трябва на български, за да мога да го схвана по-добре, тоест аз ще започвам от нулата, като натрупам знания ще потърся нещо наистина сериозно. Не ми се четат .pdf, тъй като трябва много да чета, по-добре при повече натрупан опит да започна да чета и от интернет. За Java си намерих подходяща книжка на добра цена от книжарница - 10 лева, брой страници - подобаващи за подобен род книги (над 600). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 1, 2008 Author Share Posted October 1, 2008 Закупена е PHP Библия, може да предлагате и други книжки, макар че вече намерих най-наложителната ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.