7Eleven Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Търся да купя, стар офис стол, /или само паяка/ трябва ми само паяка от долу/колецата/. Някой ако има да предлага. За Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Продавам цял стол с наскоро сменен амортисьор - може би да беше пролета като сменях амортисьора Цена 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 otoboto може ли снимка и габарити? 7Eleven, ако не намеря кой да ми оправи стола(който снощи ме потроши), ще се разберем за "паяка". Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Ето снимка Има 2 ръчки една за вдигане и сваляне и една за облегалката до колко да поема назад не се препоръчва за хора с наднормено тегло ( над 100 кг.) защото почват да му се усукват караката на паяка около колелата за мераклий 0878342495 Н.В. здрав е няма скъсано по него Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 В момента изхвърлям такъв стол на боклука. За сега оставям паяка , ако искаш ела го вземи безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 В момента изхвърлям такъв стол на боклука. За сега оставям паяка , ако искаш ела го вземи безплатно. Благодаря на Венци за паяка. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.