Jump to content
BulForum.com

Продавам Xenon

Recommended Posts

Продавам си ксенончето Н4 6000к, свети без проблемно, Цена: 150лв

1166297_t.jpg

1166299_t.jpg

1166301_t.jpg

За Пловдив безплатна доставка, за др. градове с Еконт за сметка на купувача ;)

Имам няколко въпроса. Комплекта само един ли е или имаш наличност? Истински БОШ ли е или тайвански? Има ли възможност да се монтира? Гаранция?

Имам няколко въпроса. Комплекта само един ли е или имаш наличност? Истински БОШ ли е или тайвански? Има ли възможност да се монтира? Гаранция?

Комплекта е само един, беше на моята кола монтиран,за истински незнам на кутията пише "Made in Germany" на което невярвам мисля че е Тайвански, гаранция няма, за монтаж аз не предлагам монтаж ;)

А при дъжд и мъгла вижда ли се добре?

Вижда се многократно по добре, разликата от халогената кружка е в пъти повече.. ;)

реално погледнато нямам интерес , но искам да внеса някои добавки , ксенона уж е по патент на бош произведен в китай в повечето интернет форуми продават такива само че с разлика в цената , тоест навсякъде са на по ниски цени и са чисто нови , отделно при 6400келвина при дъжд не се вижда особено добре , най-доброто е 5000келвина . отделно този ксенон сложен на фар без лупи а с обикновен рефлектор ви гарантира споменаване на роднините всеки път като се разминете с кола

реално погледнато нямам интерес , но искам да внеса някои добавки , ксенона уж е по патент на бош произведен в китай в повечето интернет форуми продават такива само че с разлика в цената , тоест навсякъде са на по ниски цени и са чисто нови , отделно при 6400келвина при дъжд не се вижда особено добре , най-доброто е 5000келвина . отделно този ксенон сложен на фар без лупи а с обикновен рефлектор ви гарантира споменаване на роднините всеки път като се разминете с кола

Аз пък от това което казваш съм изненадан защо мислиш така, на моя обикновен рефлектор след минат стенд, никой не ми е присветкал дори, пък за роднините нз, а за светенето в дъжд мога да споря че само 5000к свети добре, 6000к свети също мн добре, се пак го карам от 5месеца с него и знам от личен опит ;)

Пишеш би-ксенон, това означава ли, че има и на дългите фарове ксенон? Защо го продаваш ?

Да и на дългите е ксенон, причината пари :D

А защо е толкова евтино? В магазина на Тойота само за ксеноновите крушки искат по 300 кинта отделно фаровете и т.н. са над 1000

Защото само думата "ксенон" е приликата между тях... Просто по толкова вече вървят тези комплекти :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...