4140 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Търся не работещи МР3 плеъри, безжични хендсфрийта идруги устройства в които има малка литиево-йонна батерия. Трябва ми батерията, без значение дали работи или не. Предлагам символична цена 1 лв. Естествено може и работещи,на достатъчно ниска цена (За любопитните - правя малки авиомодели за които теглото е важно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 разходи се до Кузмов електронис. Там имат разни малки литиеви батерийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Li-Polymer 3.7V, 40x20x6 mm, не знам колко mAh e, но е захранвала MP3 Philips с HDD 6 GB и цветен дисплей. 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted September 22, 2008 Author Share Posted September 22, 2008 разходи се до Кузмов електронис. Там имат разни малки литиеви батерийки. Нямат толкова малки. Благодаря. Li-Polymer 3.7V, 40x20x6 mm, не знам колко mAh e, но е захранвала MP3 Philips с HDD 6 GB и цветен дисплей. 5 лв. Ще я имам предвид. Благодаря. По принцип търся по малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.