zlobil Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 значи това е общо взето купувам от старите радиота с врътки които бабите ви и дядовците ви са ползвали по комунистическо време , колкото по голямо толкова по добре , за цената нямам идея предложете вие , не ми трябва да работи просто ми трябва да е в запазен външен вид. ето за нещо такова става въпрос : има модели които освен радио отгоре се отварят и могат да се ползват със плочи , ако пък някои предлага такова комбинирано съм готов да платя добра цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 значи това е общо взето купувам от старите радиота с врътки които бабите ви и дядовците ви са ползвали по комунистическо време , колкото по голямо толкова по добре , за цената нямам идея предложете вие , не ми трябва да работи просто ми трябва да е в запазен външен вид.ето за нещо такова става въпрос : има модели които освен радио отгоре се отварят и могат да се ползват със плочи , ако пък някои предлага такова комбинирано съм готов да платя добра цена. Имам едно " Мелодия"~ 1960 някъде,ако ти говори нещо,гаранция че не работи от 30 години едва ли е пускано,за цена ти предложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 абсолютно нищо не ми говори , отваря ли се отгоре да му се слага плоча ? ако пък можеш да го снимаш цена няма да имаш отделно каква му е стойността нямам никва идея , предложи ти нещо пък ще видим дали ме устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 абсолютно нищо не ми говори , отваря ли се отгоре да му се слага плоча ?ако пък можеш да го снимаш цена няма да имаш отделно каква му е стойността нямам никва идея , предложи ти нещо пък ще видим дали ме устройва Не се отваря,към него се включва грамофон който в ония времена е бил в куфарче,него също го имам но го пазя за реликва Не се отваря,към него се включва грамофон който в ония времена е бил в куфарче,него също го имам но го пазя за реликва Ето това е тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Това устройва ли те? Има и грамофон отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 opredeleno tova e neveroqtno kazvai kolko iska6 da doida utre da go vzema Я...на Злобил са му махнали мод-режима... Тъкмо смятах да ти предложа един грамофон, но радиото на Пампоров е доста по-яко. (Midex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.