Jump to content
BulForum.com

купувам радио

Recommended Posts

значи това е общо взето купувам от старите радиота с врътки които бабите ви и дядовците ви са ползвали по комунистическо време , колкото по голямо толкова по добре , за цената нямам идея предложете вие , не ми трябва да работи просто ми трябва да е в запазен външен вид.

ето за нещо такова става въпрос :

istockphoto_99858_old_radio.jpg

има модели които освен радио отгоре се отварят и могат да се ползват със плочи , ако пък някои предлага такова комбинирано съм готов да платя добра цена.

значи това е общо взето купувам от старите радиота с врътки които бабите ви и дядовците ви са ползвали по комунистическо време , колкото по голямо толкова по добре , за цената нямам идея предложете вие , не ми трябва да работи просто ми трябва да е в запазен външен вид.

ето за нещо такова става въпрос :

istockphoto_99858_old_radio.jpg

има модели които освен радио отгоре се отварят и могат да се ползват със плочи , ако пък някои предлага такова комбинирано съм готов да платя добра цена.

Имам едно " Мелодия"~ 1960 някъде,ако ти говори нещо,гаранция че не работи от 30 години едва ли е пускано,за цена ти предложи :punk

абсолютно нищо не ми говори , отваря ли се отгоре да му се слага плоча ?

ако пък можеш да го снимаш цена няма да имаш отделно каква му е стойността нямам никва идея , предложи ти нещо пък ще видим дали ме устройва

абсолютно нищо не ми говори , отваря ли се отгоре да му се слага плоча ?

ако пък можеш да го снимаш цена няма да имаш отделно каква му е стойността нямам никва идея , предложи ти нещо пък ще видим дали ме устройва

Не се отваря,към него се включва грамофон който в ония времена е бил в куфарче,него също го имам но го пазя за реликва :D

Не се отваря,към него се включва грамофон който в ония времена е бил в куфарче,него също го имам но го пазя за реликва :D

Ето това е тук

opredeleno tova e neveroqtno kazvai kolko iska6 da doida utre da go vzema

Я...на Злобил са му махнали мод-режима... :laughing: Тъкмо смятах да ти предложа един грамофон, но радиото на Пампоров е доста по-яко. :punk (Midex)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...