Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп ИЗГОДНО

Recommended Posts

laptop1.jpg

Здравейте продавам лаптоп купен от фирма Delwi втора употреба. Лаптопът има 3 месеца остатъчна гаранция към гореспоменатата фирма.

Ето и малко параметри на лаптопа:

http://www.integrex.co.uk/desktopnotebooks...febookE4010.htm

и тук:

http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_Life...2#productdetail

Лаптопът е с 1гб рам памет, чисто нов харддиск хитачи IC25N060ATMR04 - 60гб и чисто нова двд записвачка LG модел GSAT20N:

http://uk.lge.com/products/model/detail/dv...r_gsat20n.jhtml

Ето малко скрииншотове:

cpu.gif mem.gif

motherboard.gif cd.gif

Тук голяма снимка на лаптопа

Лаптопът почти не е ползван откакто съм го купил. С него е записан 1 двд. Батерията държи 1 час спокойно. Има опция за Wi-fi. Имам карта за wi-fi, но компа е в гаранция и не искам да го отварям.

Лаптопа върви и с черна чанта с доста джобчета, пак нова и естествено оригиналното зарядно.

Причината да го продавам е, че този компютър го купих за майка ми, но от работата и дадоха служебен и този дойде излишен.

Купуван е за малко над 650 лева със всичките му ексти, аз го продавам за 550 лева!!!

Офертата важи за цяла България. За повече въпроси тук, на лични или на гсм 0887 898047 - Николай

Имам два въпроса за лаптопа: 1)С оригинален уиндоус ли е (виждам, че има стикер отгоре и би трябвало да е, но трябва да има и стикер със сиди кия отдолу)?; 2)От написаното разбирам, че няма уайърлис, като евентуално имаш писиемсиай карта, но не можах да разбера защо не можеш да я сложиш?

По принцип търся евтин и хубав :) лаптоп с оригинално ХР и безжична връзка.

Сентриното не трябваше ли по спецификация да има безжична връзка ???

Намирам това в нета:

Manufacturer's product description

Designed with the features and flexibility you need for business or for home, the LifeBook E4010D notebook delivers superb performance. This stylish notebook offers a large, vivid display, modular bay, enhanced security features, and cutting-edge wireless LAN 802.11b/54g technology. With this versatile design, the LifeBook E4010D notebook provides maximum flexibility, mobility, and performance.

Какво се е случило с wireless -а му ?

^ Здравей,

Компютърът не е с оригинален уиндоус. От фирмата от която съм го купил не го дават с уиндоус, и няма лепенка на уиндоус съc cd-key.

Лаптопът има копче за пускане и спиране на уайърлес - вграден, но картата я няма :( Аз лично предполагам, че ползват Mini PCI карта . повече инфо ТУК, и точно такава уайърлес карта имам аз!

Иначе си има 2 слота за pcmcia карти, и спокойно всяка една Wi-fi карта може да се сложи там. Просто, ако се ползва вече съществуващият слот вътре в компютъра ще се спести слагането на външни ( pcmcia) уайърлес карти. :)

Ако имаш други въпроси пиши :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...