Jump to content
BulForum.com

Разчистване на стари неща

Recommended Posts

Имам няколко стари уреда, които ми пречат и трябва да разкарам. Ако на някой му вършат работа - добре, ако ли не най-вероятно ще ходят на Белканто.

Предварително уточнявам, че нещата се намират извън Пловдив и МНОГО моля, не ме карайте да ги разнасям напразно! Питайте само ако наистина се интересувате, а не само от празно любопитство.

1. Телевизор Велико Търново 84. Допълнително му е слаган и модул с дистанционно. При една гръмотевична буря нещо му стана и му се загуби звука. Картина има, пред вид възрастта му е горе-долу прилична. Не е влючван от години и не ми се занимава да го оправям - не ми трябва.

Снимка1

Снимка2

Цена - 15лв. - Продаден

2. Готварска печка Елпром с фурна и два котлона - МНОГО стара. По последна информация фурната работеше. За котлоните нямам спомен, от години не е ползвана. Вратата на фурната не уплътнява добре и се затваря със специално приспособление (вижда се на снимката). Естествено приспособлението е подарък :)

Снимка

Цена - 10лв.

3. Комбинирана готварска печа на ток и твърдо гориво Терма 21. Фурна на ток, три котлона на ток и секция на дърва и въглища. Всичко работи и е изправно, до миналата зима е ползвана, но просто вече няма да се използва и е излишна.

Снимка1

Снимка2

Цена - 50лв.

В цената на печката не е включен транспорт и аз не мога да се ангажирам с такъв. Ако някой иска да я вземе, ще трябва да си осигури и транспорта. Намира се на 10км от Пловдив.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...