Overdrive Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Продавам цифров фотоапарат SANG TDC-309 Не го ползвам - имам Canon EOS 20D (каква разлика ). Беше ми подарен преди 2-3 години и от тогава само ми се пречка. Няма да лъжа колко е хубав и какви прекрасни снимки стават. Нови са по 80-100лв. Аз му искам 30лв. Апарата + 4 акумулаторни батерии Varta ААА (мисля че са по 900mAh) - 40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Имам нужда от подобен апарат, само че ме интересува резолюцията на клипа му.С каква памет работи? До сега правил ли ти е проблеми? - 3 мегапиксела, интерполирани до 4- 1.5" LCD дисплей - 8 MB буферна памет - Видео клип - WEB камера - Слот за SD карта - Калъф - 3хААА батерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 със SD ил ММC, имам някаква 256мб карта (с която беше). Резолюция нямам представа - не съм го ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 нова и последна цена 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Ако работи прилично като уеб камера, ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Предполагам т'ва чудо няма оптика Питам от "оптична" гледна точка,че ме интересува механиката на оптиката ( принципно ). Ако има тази "Екстра" и колегата pamporov се откаже ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Какво разбираш под оптика?? Естествено че има оптика - как според теб ще хване картината във сензора? и GSM–ите имат оптика, макар и елементарна. Предполагам, че има предвид оптично увеличение... Доколкото знам има само 8Х цифрово, стига да не бъркам. (Midex) Ако ти трябва евтин обектив за оптиката - намери си стар от Зенит или нещо такова - евтини са, а някой модели са копие на Zeiss Аз имам "Хелиос 44-2" (вървят по 10-20лв) и мога да ти кажа че на моя Canon 20D снима по-добре от обектив Canon за 500лв Като оставим това апарата още се продава. накрая ще го разфасовам да видя какво има вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Вероятно е този http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1237&id=1191 и като гледам става за web cam обаче какъв образ ще вади не е ясно. Вероятно снима по-добре от телефоните обаче не бих се хванал на бас за това PS: майтапа настрана обаче само батериите струват към 10 кинта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 ....... колегата pamporov се откаже ще го взема Взимай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.