Jump to content
BulForum.com

Продавам менте фотоапарат

Recommended Posts

Продавам цифров фотоапарат SANG TDC-309

Не го ползвам - имам Canon EOS 20D (каква разлика :lol: ). Беше ми подарен преди 2-3 години и от тогава само ми се пречка. Няма да лъжа колко е хубав и какви прекрасни снимки стават.

Нови са по 80-100лв. Аз му искам 30лв.

Апарата + 4 акумулаторни батерии Varta ААА (мисля че са по 900mAh) - 40лв

Имам нужда от подобен апарат, само че ме интересува резолюцията на клипа му.С каква памет работи?

До сега правил ли ти е проблеми?

- 3 мегапиксела, интерполирани до 4

- 1.5" LCD дисплей

- 8 MB буферна памет

- Видео клип

- WEB камера

- Слот за SD карта

- Калъф

- 3хААА батерии

Предполагам т'ва чудо няма оптика :bgrin: Питам от "оптична" гледна точка,че ме интересува механиката на оптиката ( принципно ).

Ако има тази "Екстра" и колегата pamporov се откаже ще го взема :)

Какво разбираш под оптика?? Естествено че има оптика - как според теб ще хване картината във сензора? и GSM–ите имат оптика, макар и елементарна.

Предполагам, че има предвид оптично увеличение... :) Доколкото знам има само 8Х цифрово, стига да не бъркам. (Midex)

Ако ти трябва евтин обектив за оптиката - намери си стар от Зенит или нещо такова - евтини са, а някой модели са копие на Zeiss ;)

Аз имам "Хелиос 44-2" (вървят по 10-20лв) и мога да ти кажа че на моя Canon 20D снима по-добре от обектив Canon за 500лв ;)

Като оставим това апарата още се продава. накрая ще го разфасовам да видя какво има вътре :lol:

Вероятно е този http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1237&id=1191 и като гледам става за web cam обаче какъв образ ще вади не е ясно. Вероятно снима по-добре от телефоните обаче не бих се хванал на бас за това :)

PS: майтапа настрана обаче само батериите струват към 10 кинта...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...