Jump to content
BulForum.com

Продавам проточен бойлер

Recommended Posts

Бойлерът е 3.5 киловата, за мивка е, купен е от Практикер преди около 1 седмица за 90 лв+гаранция 3 години.Просто като ми дойде кухненският комплект(шкафове печки, перални, миялни за вграждане) се оказа, че проектът, който ми бяха съставили е неточен и сега за малко не влиза бойлерът на предназначеното за него място.

Скайп: didooo71

Интересувам се.

Може ли снимка,модел или повече информация.

Марката е Теси, модела е Summer нещо си.... , бял на цвят, сравнително малък бойлер...какво повече да кажа...

Марката е Теси, модела е Summer нещо си.... , бял на цвят, сравнително малък бойлер...какво повече да кажа...

Извинявам се за ОФФ-а,но щом искаш да продадеш нещо,нормално е да дадеш и повече инфо.

При положение,че е купен нов и има Гаранционна карта,то има и упътване на което пише всички спецификации.

Съвсем нормално е човек и да провери какво предлага фирмата производител,да не кажа и самият магазин и да го упомене.

Иначе излиза като:

- продавам ЛАДА,бяла на цвят.Май беше 1500С.

Предполагам е този-->ЦЪК,но не мога да гадая(баба Ванга умря отдавна).

Извинявам се за ОФФ-а,но щом искаш да продадеш нещо,нормално е да дадеш и повече инфо.

При положение,че е купен нов и има Гаранционна карта,то има и упътване на което пише всички спецификации.

Съвсем нормално е човек и да провери какво предлага фирмата производител,да не кажа и самият магазин и да го упомене.

Иначе излиза като:

- продавам ЛАДА,бяла на цвят.Май беше 1500С.

Предполагам е този-->ЦЪК,но не мога да гадая(баба Ванга умря отдавна).

Същия е, Нено...мерси много че ми спести половин час щракане с апарата и ъплоудване на снимки и упътване след това. ;)

Засега един човек писа, но не е сигурен, така че машината още се продава.

• 2 weeks later...

Ще го взема.

Проблема е че не знам със сигурност кой ден ще съм в Пловдив.

Но до края на седмицата ще идвам(най вероятно петък-събота)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...