A55A551N80R Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Бойлерът е 3.5 киловата, за мивка е, купен е от Практикер преди около 1 седмица за 90 лв+гаранция 3 години.Просто като ми дойде кухненският комплект(шкафове печки, перални, миялни за вграждане) се оказа, че проектът, който ми бяха съставили е неточен и сега за малко не влиза бойлерът на предназначеното за него място. Скайп: didooo71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Интересувам се. Може ли снимка,модел или повече информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Интересувам се.Може ли снимка,модел или повече информация. Марката е Теси, модела е Summer нещо си.... , бял на цвят, сравнително малък бойлер...какво повече да кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Марката е Теси, модела е Summer нещо си.... , бял на цвят, сравнително малък бойлер...какво повече да кажа... Извинявам се за ОФФ-а,но щом искаш да продадеш нещо,нормално е да дадеш и повече инфо. При положение,че е купен нов и има Гаранционна карта,то има и упътване на което пише всички спецификации. Съвсем нормално е човек и да провери какво предлага фирмата производител,да не кажа и самият магазин и да го упомене. Иначе излиза като: - продавам ЛАДА,бяла на цвят.Май беше 1500С. Предполагам е този-->ЦЪК,но не мога да гадая(баба Ванга умря отдавна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 6, 2008 Author Share Posted September 6, 2008 Извинявам се за ОФФ-а,но щом искаш да продадеш нещо,нормално е да дадеш и повече инфо.При положение,че е купен нов и има Гаранционна карта,то има и упътване на което пише всички спецификации. Съвсем нормално е човек и да провери какво предлага фирмата производител,да не кажа и самият магазин и да го упомене. Иначе излиза като: - продавам ЛАДА,бяла на цвят.Май беше 1500С. Предполагам е този-->ЦЪК,но не мога да гадая(баба Ванга умря отдавна). Същия е, Нено...мерси много че ми спести половин час щракане с апарата и ъплоудване на снимки и упътване след това. Засега един човек писа, но не е сигурен, така че машината още се продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Цената вече е 50 лв., твърдо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Ще го взема. Проблема е че не знам със сигурност кой ден ще съм в Пловдив. Но до края на седмицата ще идвам(най вероятно петък-събота) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Нареждам се ако nonsan се откаже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.