KraSeZa Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Значи каквото ми трябва, съм го написал в заглавието на темата. Имам предпочитание за паметта, искам да е такава ---> Pic 1 ; Pic 2 Задължително е паметта да е безупречна при работа, без да дава грешки и да няма следи от нараняване по самата платка! Вече си патих с такива боклуци Очаквам вашите предложения тук в темата или на ЛС, и ви благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted September 6, 2008 Author Share Posted September 6, 2008 Ако никой няма да ми предложи такава памет втора ръка, моля ви за съвет къде мога да си намеря нова - дайте линкове или предложения за добри магазини в Пловдив Но все пак и варианта за 2-ра употреба пак остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Ами точно NANYA има във D&E, но в ценовата им листа не виждам 1ГБ има 512 и 2ГБ, но щом те се занимават тази марка, може и да ти изнамерат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted September 7, 2008 Author Share Posted September 7, 2008 Благодаря за идеята! И все пак очаквам още предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Търсенето още важи, само че променям предпочитанията - може да ми предлагате и 2 GB такава памет, но държа да е същата и на 667 MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 То се е видяло, че няма да намеря такова нещо тук във форума, тъй че може да затваряте темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.