zlobil Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 та така поръчах си малко цигарки от украйно обаче стана леко объркване и в момента имам излишни 6 стека , цената на която съм ги плащал е 35лв затова и на толкова ги продавам ако някой вземе всичките или повече от 1 промоция цена за всичките - 200лв цена на единичен - 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkkkkk Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 160 давам. Утре отивам за риба ще се върна след обяд, ако си навит пиши пм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2008 Author Share Posted August 26, 2008 160лв..... предпочитам да ги запаля всичките и да ги хвърля в марица..... не се излагайте никъде няма такава цена , знам го понеже тия цигари ги пуша от както се помня , отделно че имам клиент иначе наслука , ама няма как да ти ги дам на тия пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Има ги по 12 евро, но не в бг. За жалост повече не мога да взимам от там. А за тук 35 лева е нормалната цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 to i v ukraina ne sa po 35lv ama az po tolkova sum gi vzimal i za tolkova gi i prodadox temata moje da se zatvori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.