van4o_87 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Отдавна го издирвам, интересува ме да е в добро здраве най вече батерията, след това външния вид. Очаквам предложенията ви П.П ето какво точно търся за улеснение Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 имам чисто нови 2 от германия с кутийка и т.н. купувани са от завода на мерцедес и са били предназначени за вграждане но до такова така и не се е стигнало , цената е 300лв за брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamanski77 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Dai Skaip Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 имам чисто нови 2 от германия с кутийка и т.н. купувани са от завода на мерцедес и са били предназначени за вграждане но до такова така и не се е стигнало , цената е 300лв за брой Разбирам че са нови и това е предимсто, но бих дал най много до 200лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.