Jump to content
BulForum.com

Продавам оригинални фанелки!

Recommended Posts

Продавам 2 чисто нови фанелки.

Пратени от Англия.

продавам ги защото са доста големи за мен :)

и двете са размер XL :)

първата: 45 лв

dsc00047lh0.jpg

dsc00048di5.jpg

dsc00049zn3.jpg

втората: 50 лв

dsc00050er3.jpg

dsc00053kz6.jpg

dsc00051pb2.jpg

п.п. за купувачи извън Пловдив пращам с куриер за сметка на купувача.

Извинявам се, че пиша без интерес, но от това, което виждам, фанелките ти не са оригинални. Същите "оригинални" ги продават тук там по магазините на главната за по 40-50лв. А истинските оригинални са около 3 пъти по-скъпи в Англия. Та, ако бяха нови и пратени от Англия, едва ли щеше да ги пуснеш по 50лв. Да не говорим, че на тези модели lifespan-а им свършва 2004-а година и много се съмнявам да се продават в момента където и да било в Англия.

ПП: Ако някой админ смята за уместно, нека ми сложи warn за това, че пиша без интерес. Все пак осъзнавам, че нарушавам правилата.

Извинявам се, че пиша без интерес, но от това, което виждам, фанелките ти не са оригинални. Същите "оригинални" ги продават тук там по магазините на главната за по 40-50лв. А истинските оригинални са около 3 пъти по-скъпи в Англия. Та, ако бяха нови и пратени от Англия, едва ли щеше да ги пуснеш по 50лв. Да не говорим, че на тези модели lifespan-а им свършва 2004-а година и много се съмнявам да се продават в момента където и да било в Англия.

ПП: Ако някой админ смята за уместно, нека ми сложи warn за това, че пиша без интерес. Все пак осъзнавам, че нарушавам правилата.

фанелките са от стари сезони и е съвсем нормално да не са на цените на екипите от тая година. купени са от разпродажба в Англия и нямат нищо общо с тукашните турски ментаци.

Съжалявам, че пиша отново и не искам да изглежда като заяждане, не ми е това целта.

Ето как изглеждат етикетите на оригинална фанелка от същите сезони като горната твоя:

1005157qn8.jpg

М/у другото, тези по главната, където ги продават като оригинални уж, си ги правят основно в България..

/Едит: Нека да добавя нещо - реално погледнато, и да не са оригинални, човекът си ги продава на приемлива цена за България, като се има предвид как вървят по магазините такива нови.

няма да споря с момчето по горе...пак казвам.. фланелките са оригинални и са от Англия.

Нямат номера защото... нямат номера :) такива са фланелките просто.. без номера.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...