kanar4o Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Продавам 2 чисто нови фанелки. Пратени от Англия. продавам ги защото са доста големи за мен и двете са размер XL първата: 45 лв втората: 50 лв п.п. за купувачи извън Пловдив пращам с куриер за сметка на купувача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Извинявам се, че пиша без интерес, но от това, което виждам, фанелките ти не са оригинални. Същите "оригинални" ги продават тук там по магазините на главната за по 40-50лв. А истинските оригинални са около 3 пъти по-скъпи в Англия. Та, ако бяха нови и пратени от Англия, едва ли щеше да ги пуснеш по 50лв. Да не говорим, че на тези модели lifespan-а им свършва 2004-а година и много се съмнявам да се продават в момента където и да било в Англия. ПП: Ако някой админ смята за уместно, нека ми сложи warn за това, че пиша без интерес. Все пак осъзнавам, че нарушавам правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar4o Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 Извинявам се, че пиша без интерес, но от това, което виждам, фанелките ти не са оригинални. Същите "оригинални" ги продават тук там по магазините на главната за по 40-50лв. А истинските оригинални са около 3 пъти по-скъпи в Англия. Та, ако бяха нови и пратени от Англия, едва ли щеше да ги пуснеш по 50лв. Да не говорим, че на тези модели lifespan-а им свършва 2004-а година и много се съмнявам да се продават в момента където и да било в Англия. ПП: Ако някой админ смята за уместно, нека ми сложи warn за това, че пиша без интерес. Все пак осъзнавам, че нарушавам правилата. фанелките са от стари сезони и е съвсем нормално да не са на цените на екипите от тая година. купени са от разпродажба в Англия и нямат нищо общо с тукашните турски ментаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Съжалявам, че пиша отново и не искам да изглежда като заяждане, не ми е това целта. Ето как изглеждат етикетите на оригинална фанелка от същите сезони като горната твоя: М/у другото, тези по главната, където ги продават като оригинални уж, си ги правят основно в България.. /Едит: Нека да добавя нещо - реално погледнато, и да не са оригинални, човекът си ги продава на приемлива цена за България, като се има предвид как вървят по магазините такива нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 А защо нямат номера ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar4o Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 няма да споря с момчето по горе...пак казвам.. фланелките са оригинални и са от Англия. Нямат номера защото... нямат номера такива са фланелките просто.. без номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar4o Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Втората фланелка е продадена! НОВА ЦЕНА на първата 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.