Jump to content
BulForum.com

Sell: Laptop SONY VAIO NR series (2Gb.RAM, Intel C2D CPU)

Recommended Posts

Продавам чисто нов лаптов SONY VAIO VGN-NR280

Лаптопа е перфектен за работа с нови мощни приложения и игри. Ето и малко характеристики:

CPU: Indel Core 2 Duo (2 x 1.66)

RAM: 2 Gb (2 x 1024) DDR800

HDD: 200Gb FUJITSU SATA

VIDEO: Intel Mobile 965 Express (това е последната модефекация на тази фамилия фидеокарти№

DVD: Optiarc DVD+- RW ,Dual layer (пише всякакви видове дискове) :)

Wirelesslan, Lan 10/100/1000, Няколко слота кард райдери (SD, MagicGate PRO) и т.н.

Display: 15,6 " Sony DINA crystal brite (невероятно качественни цветове и контраст) it's a Sony :)

Еми за повече инфо на скайпа ми : nesone77

Цена: 1190 лв.

(Лаптопа е чисто нов закупен преди около 2 седмичи от Технополис, в гаранция се и с кутия и всичко останало както си е оригинален комплекта)

Продавам чисто нов лаптов SONY VAIO VGN-NR280

Лаптопа е перфектен за работа с нови мощни приложения и игри. Ето и малко характеристики:

CPU: Indel Core 2 Duo (2 x 1.66)

RAM: 2 Gb (2 x 1024) DDR800

HDD: 200Gb FUJITSU SATA

VIDEO: Intel Mobile 965 Express (това е последната модефекация на тази фамилия фидеокарти№

DVD: Optiarc DVD+- RW ,Dual layer (пише всякакви видове дискове) :)

Wirelesslan, Lan 10/100/1000, Няколко слота кард райдери (SD, MagicGate PRO) и т.н.

Display: 15,6 " Sony DINA crystal brite (невероятно качественни цветове и контраст) it's a Sony :)

Еми за повече инфо на скайпа ми : nesone77

Цена: 1450 лв.

(Лаптопа е чисто нов закупен преди около 2 седмичи от Технополис, в гаранция се и с кутия и всичко останало както си е оригинален комплекта)

Интересно ми е кога 2х1.66 ?

2 x 1,66 -> exp.

На толкова работят двете ядра на процесора. Нали е двуядрен. Сумарните мегахерци са 3.32 Mhz.

p.s. Причина за продажба - имам 2 ,коментар на цената може и да има но при реален интерес и в рамките на нормалното. За коментара ще говоря с реален клиент.

2 x 1,66 -> exp.

На толкова работят двете ядра на процесора. Нали е двуядрен. Сумарните мегахерци са 3.32 Mhz.

p.s. Причина за продажба - имам 2 ,коментар на цената може и да има но при реален интерес и в рамките на нормалното. За коментара ще говоря с реален клиент.

http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_2/Intel...37GF0282MT.html

Тук никъде не виждавм 3.32 нито пак някой производител го споменава това. Тези 1.66 се разделят на 2 но не поравно. Много заблуди станаха между хората с тези двуядрени процесори.

http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_2/Intel...37GF0282MT.html

Тук никъде не виждавм 3.32 нито пак някой производител го споменава това. Тези 1.66 се разделят на 2 но не поравно. Много заблуди станаха между хората с тези двуядрени процесори.

да и заблудата явно те е хванала теб! коректно си го е написал човека 2 ядра по 1.66GHz. това за 3.32GHz сумарно е просто маркетингова глупост, но не променя предходното.

@warezBG кажи какви са му екстрите на това сони? или поне дай линк към точния модел.

Processor

Type: Intel® Core™ 2 Duo Processor T5450

Speed: 1.66GHz (1)

Front Side Bus Speed: 667MHz

L2 Cache: 2MB

(1) GHz denotes microprocessor internal clock speed; other factors may

affect application performance. CPU speed will be reduced under

certain operating conditions.

С думи прости: колегата Shaq34 е абсолютно прав ! Честотата е 1.66 MHz и не се умножава (нито пък се дели) ! Може само да бъде намалявана в зависимост от приложенията....

===============

По въпроса за :

"VIDEO: Intel Mobile 965 Express (това е последната модефекация на тази фамилия фидеокарти)"

АБСОЛЮТНО ВЯРНО (по отношение на Intel), НО моля прочетете някой от 2-та линка класация тук или по-скоро тук, колко e "... перфектНА за работа с нови мощни приложения и игри..."

===============

Надявам се, да е станало ясно кое какво е и на каква скорост работи.

Искренно желая успех на продавача. Все пак "Sony си е Sony !" :punk

Не знам от кога 2 CPU -та , всеки на честота 1.66 GHz правят едно на честота 3.32 GHz.

По "разбиращата" ти логика, машина с ДВЕ гнезда soc 775 на дъното и 2 броя Core2DUO (Двуядрени) - всеки на честота 2 GHz, следва да е на:

2 гнезда * 2 ядра * 2 GHz = 8 GHz :sick:

Или един 4-тириядрен процесор АМД на 2GHz, работи пак на 8 GHz :notify:

Мисли малко преди да приказваш кой е "разбирач" и кой не, защото ставаш смешен...

-----

Оставям телефон за връзка с мен че тея дни ще съм доста в движение и може да не е намерите на скайпа.. GSM: 0876 - 05 67 67 Митко

Само ще вметна, че съм със същия лаптоп и съм страшно доволен от нето, дисплейът в действителност е феноменален. Просто... Sony :)

Извинявам се за офтопика - успех с продажбата!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...