Jump to content
BulForum.com

Продавам разни неща

Recommended Posts

1. Фотапарат Зенит 11 - в перфектно състояние, качеството му е еквивалентно на днешните 13 MPx апарати - но естествено не е дигитален. В комплекта се включват стереообектив(3,5 x 135), светкавица, книжка, някакъв апарат за измерване на светлината, комплект с пръстени(за обектива), и жълт филтър.

1006142cf2.th.jpg

Може и да се продадат компонентите и поотделно!

цена 130 лв. 120 лв. 110 лв.

2. Фотоапарат Canon Prima BF-800 - и този не е дигитален

1006141ip7.th.jpg

цена 5 лв.

3. Видеокарта MSI FX 5600XT-TD256 - без драйвери и имаше проблеми с игрите на моето дъно- дъното беше модел 2000 г. - може с други дъна да работи - давам 1 ден пробен период.

цена 25 лв. 20 лв. 15 лв.

5. Клавиатура Microsoft - бяла, с високи клавиши + мултимедиини бутони.

1006138as8.th.jpg

цена 7 лв.

6. Акустична китара Кремона Казанлък - 1987 г. - ПЕРФЕКТНА!!! - наистина е като нова, дори и ваденката около "дупката" дори не е изтъркана, лакът/боята е перфектна, няма и драскотина :)

1006137oh7.th.jpg

цена 165 лв. 155 лв. 149 лв.

тел: 0884 111 778

Възможен е коментар на цените САМО при интерес!

• 3 weeks later...

Ръкавиците са запазени на един човек, който ми писа по скайп в 19:49 - съжалявам за останалите трима които ми писаха по късно - няма начин всички да имат :(

• 4 weeks later...
1. Фотапарат Зенит 11 - в перфектно състояние, качеството му е еквивалентно на днешните 13 MPx апарати - но естествено не е дигитален.

цена 130 лв. 120 лв. 110 лв.

Не се излагай и вземи прочети малко инфо - мегапикселите не значат нищо за качеството ;)

Интересувам се от "стерео" обектива(всъщност е ТЕЛЕобектив).

Също имам интерес към обектива, който е на апарата.

Напиши цени :)

Не се излагай и вземи прочети малко инфо - мегапикселите не значат нищо за качеството ;)

Интересувам се от "стерео" обектива(всъщност е ТЕЛЕобектив).

Също имам интерес към обектива, който е на апарата.

Напиши цени :)

Цената е 70 лв. за телеобектива - беше оценен от един фотограф и според него това е единствената ценна част в целия комплект.

Относно обектива на апарата - продава се заедно с апарата - цена 30 лв.

Актуална ли е още офертата за мириам ре4ника ( кажи кой модел е точно пише го отдолу може би ) от пловдив ли си ако да удобно ли ти е днеска да се видим към 5 и да го разгледам по обстойно

?????????????????????????

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...