awesome Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Трябва ми за Корса 89та година, 1.2 карбуратор. Изискванията са всичко да и е изправно, бутилката няма значение колко литра е. Очаквам предложения в темата или на л.с. И да е на разумна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Имам подходящ изпарител за теб- BRC -вакумен, с клапаните за газта и бенза и ключ за превключване и зареждачка. Има и бутилка но не ти я препоръчвам за корсата, по-добре си вземи нова че тази е голяма пък и няма паспот и се усложнява работата. Изпарителят е на 50-на хиляди километра и докато си беше на колата(кадет 1.3) си беше добре. Ако си заинтересуван пиши на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 имам една с изпарител Ловато на 3-4 хил. км. бутилката е кръгла 50л. (тип резервна гума) има си всичко към нея ключ, газопроводи и тн. до последно даваше много малък разход но колата почина при 1 ПТП Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 имам една с изпарител Ловато на 3-4 хил. км.бутилката е кръгла 50л. (тип резервна гума) има си всичко към нея ключ, газопроводи и тн. до последно даваше много малък разход но колата почина при 1 ПТП колко и търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted August 6, 2008 Author Share Posted August 6, 2008 викам аз да я взема, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 цената е 120лв - бях забравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-boy Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Продавам вакумен изпарител с нова мембрана, продавам го защото ще сменям изпаритела с електрически. Изпаритела е турски. Цена - 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.