LP^sve4o^ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Продавам процесор Пентиум 4 с.478 3гхз - 50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Продавам процесор Пентиум 4 с.478 3гхз - 50лв шина кеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 шина кеш? 533/512 тва пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 40lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ако имаш и някакво охлаждане за него давай да го взимам!Имам старо дъно току що го ремонтирах и може да го пробвам с него.Ако е само процесор още малко отстъпка и дай координати за може да се разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 533/512 тва пише Можеш ли да напишеш каква е маркировката на процесора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ще го взема.В петък съм в Пловдив. Прати ми координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Явно тоя процесор е някаква имагинерна част след като толкова време не може да се вземе от никои колега от форума или поредната простотия поднесена на няколко колеги едновременно? Как може нещо да се обещае на няколко човека едновременно и да се разиграват хората в форума с срещи тел. разговори и губене на време. Ми кажи не мога,не искам, нямам време!Не може по този начин да вървят нещата а днес а утре а в 1часа а в 2часа сега нямам ваучер на другия потенциален купувач се казва друго и тн.Аз съм един от първите "Будали" доколкото разбрах има и други тоест направих си труда да проуча случая! Просто ако има други като нас внимавайте! ps: Моята уговорка беше петък точно в 14:30 на центъра в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Явно трябва да се упомене и друго. Човека( LP^sve4o^) е крайно несериозен или реакциите му навеждат на мисълта,че има някакъв проблем с процесора. Имахме уговорка в петък да се видим пред Кауфланд,да взема процесора.След въпроса ми къде мога да го тествам ми отговори,че цял ден ще бъде в Тракия,но не живеел там и няма как и къде да се тества. Казах му,че ще нося PC и ще го тестваме при познати(разговора ни беше в четвъртък вечер с уговорка за петък по обед). В петък от 11.00 до 14.30, на телефона 0887941223 (на който кореспондирахме предната вечер и ми прати на ЛС) отговаряше само гласова поща. Не са проблем разходите,но пиша с цел да спестя времето и нервите на други юзери и да обърна внимание на модераторите,за некоректно(да не кажа по-силна дума) отношение от въпросният LP^sve4o^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.