локофен Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 продавам 2 телефона и двата са само с оригинални зарядни и на двата батериите карат по 6-7 дни зависимо от разговорите Самсунг C170 - цената му е 60лв без коментар. Без драскотини и няма следи от употреба носен е 2,3 месеца от момиче но е изгубила кутииката с гаранцията и всичко освен зарядното иначе остават около 1година и 7 месеца гаранция . Самсунг C260 - 40лв му е цената БЕЗ коментар. Той има много малко следи от употреба и пак е бил на момиче. И 2-та телефона са много запазени и удобни. Ако някой иска да ги купи и 2-та ги давам за 90 лв. продавам 2 телефона и двата са само с оригинални зарядни и на двата батериите карат по 6-7 дни зависимо от разговорите Самсунг C170 - цената му е 60лв без коментар. Без драскотини и няма следи от употреба носен е 2,3 месеца от момиче но е изгубила кутииката с гаранцията и всичко освен зарядното иначе остават около 1година и 7 месеца гаранция . Самсунг C260 - 40лв му е цената БЕЗ коментар. Той има много малко следи от употреба и пак е бил на момиче. И 2-та телефона са много запазени и удобни. Ако някой иска да ги купи и 2-та ги давам за 90 лв. Може да ме търсите само на телефона другаде не отговарям: 0895180321 ПО ВСЯКО ВРЕМЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 продавам 2 телефона и двата са само с оригинални зарядни и на двата батериите карат по 6-7 дни зависимо от разговорите Самсунг C170 - цената му е 60лв без коментар. Без драскотини и няма следи от употреба носен е 2,3 месеца от момиче но е изгубила кутииката с гаранцията и всичко освен зарядното иначе остават около 1година и 7 месеца гаранция . Самсунг C260 - 40лв му е цената БЕЗ коментар. Той има много малко следи от употреба и пак е бил на момиче. И 2-та телефона са много запазени и удобни. Ако някой иска да ги купи и 2-та ги давам за 90 лв. Може да ме търсите само на телефона другаде не отговарям: 0895180321 ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НОВА ЦЕНА И ПОСЛЕДНА 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Остана ми само Самсунг Ц260 цената му е твърда 40лв. Някои ако иска да се обажда 0895180321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.