Jump to content
BulForum.com

Продавам HDD`s

Recommended Posts

Продават се следните дискове:

1. Seagate - Barracuda 7200.10 320Gbytes Sata II , закупен на 10.11.2007 от ЕРА, има гаранционна карта. Цена - 75 лв.

2. Maxtor - 8Gb - 10 лв.

3.Quantum - 6.4 GB - 6 лв.

4. Quantum - 2.1 Gb - 4лв.

5.80Гб SATA Seagate, Product of Thailand, ST380817AS, няма гаранционна карта, работи безпроблемно, цена - 40 лв.

Който вземе 2 или повече HDD - подарък - HDD CONNER - 120Mb :)

Всички дискове са работещи, без лоши сектори. Форматират се пред клиента.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

от този си взех хард и нещо трака така че който си взима хард от него да го гледа внимателно и кат го пробва да слуша (wait) Не е тракане ми кат престъргване едно такоа (wait)

от този си взех хард и нещо трака така че който си взима хард от него да го гледа внимателно и кат го пробва да слуша (wait) Не е тракане ми кат престъргване едно такоа (wait)

Значи съвсем скоро ще си вземеш нов :lol: ,

и поне да беше се поинтересувал от офертите,

които ти дадохме с колегите от форума.

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69700&hl=

Но така или иначе, темата скоро пак ще е актуална :lol:

Ми да се беше разбрал с човека за няколко дни money-back гаранция да си го тестваш както трябва и да видиш дали работи нормално...

А иначе виж дали си го монтирал стабилно в кутията харда, щото, ако имаш два и ако ти е по-скапана кутията (с тънка нестабилна ламарина), е възможно да изпадат в резонанс от нормалните си вибрации по време на работа и да се чува един такъв гаден звук..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...